22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Atalanta 16/3: Dagens bästa speltips

Rasim Reiz rekar odds inför Champions League-åttondelsfinalen mellan Real Madrid och Atalanta tisdagen den 16 mars 2021.

Returmötena i Champions League fortsätter när Real Madrid tar emot Atalanta.

Real Madrid vann första matchen med 1-0 och har ett klart övertag i när Atalanta kommer för att försöka vända på resultatet och ta sig vidare i Champions League. Real Madrid har hackat under den här säsongen men ändå på något sätt lyckats hålla kampen om titelstriden i La Liga och ta sig vidare i Champions League.

Till kvällens match kommer man med en fin form då man är obesegrade i 8 raka matcher och vinst med 2-1 mot Elche där Karim Benzema var tillbaka och visst avgjorde han matchen med sina två mål. Benzema är en otroligt viktig spelare för detta Real Madrid om man ska ha någon chans på någon form av titel den här säsongen. Til kvällens match saknar man Hazard, Carvajal, Casemiro, Mariano, Odriozola, tror ändå man mönstrar en så pass bra startelva att man kan sig an den här matchen med bra förutsättningar.

Odds i Champions League

Gästerna förlorade som sagt i Bergamo med 0-1 och matchplanen flög i bitar när Freuler blev utvisad och man fick fokusera på att inte släppa in mål fast man spelade stundtals riktigt bra, Man lyckades endast förlora med 0-1 vilket gör att man såklart kan chocka ett Real Madrid med ordinarie startelva ikväll. Atalanta är ett mycket bra lag och med rätt fokus ikväll tror jag det kan bli en obehaglig uppgift för hemmalaget.

Jag tror vi får se en match med mycket högt tempo, ett Atalanta som kommer gå framåt ju mer matchen lider och måste göra mål för att ha en chans, Real Madrid som alltid starka på hemmaplan och med Modric, Kroos, Benzema så är det ett lag som kan slå de flesta lagen när man kommer upp i nivå. Vi har blivit bortskämda med Atalantas offensiva spel senaste säsongerna och jag hoppas och tror man kommer bjuda på en liknande prestation ikväll men det innebär också att ytor kommer lämnas bakåt för ett kontringsstarkt Real Madrid.

Tittar vi på spelmarknaden är Real Madrid favoriter men tycker mig se oddsen gå ner på Atalanta och jag tror många inser att det är en mer öppen match än vad som oddsen visar, men jag väljer att tro på Real Madrid och att man drar det längsta strået i den här matchen.

Jag väljer att spela rak seger på Real Madrid till fina 2,25 och det gör jag hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2,25
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 16 mars 2021
TV: 
Stream: