Speltips Real Madrid – Athletic Bilbao 1/12: Formstarka favoriter

Martin Efvergren Publicerat: 1 December 2021

Formstarka serieledarna Real Madrid gästas på onsdagskvällen av Ahtletic Bilbao i La Liga. Matchen spelas den 1 december 2021 med avspark kl 20.45.

Real Madrid – Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då de övriga topplagen i La Liga blandar och ger har Real Madrid lyckats hitta en hög lägstanivå den senaste tiden. De kommer nu till den här matchen som serieledare och med sju segrar och en oavgjord på de åtta senaste matcherna om vi inkluderar Champions League.

I söndags lyckades man vända ett tidigt 0-1-underläge hemma mot Sevilla. I den 87:e minuten avgjorde Vinicius matchen med ett klassmål som innebar 2-1 till hemmalaget. Dessförinnan hade man vunnit tre raka matcher i La Liga då man besegrat Elche, Rayo Vallecano samt Granada.

Nu tar man emot ett Athletic Bilbao som alltjämt är svårslagna men som ändå har tappat mark på sistone efter en stark inledning på säsongen. I fredags spelade man 2-2 hemma mot Granada, vilket var lagets fjärde kryss på de fem senaste matcherna.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Individuell spets avgör

Real Madrid har inte spelat någon bländande fotboll så här långt men man har gjort det som krävs för att vinna tillräckligt många matcher. Inget lag har direkt imponerat under säsongsinledningen och då räcker det som Real Madrid har presterat ganska långt.

Real Madrid vann efter ett sent avgörande tack vare en individuell prestation senast och på liknande sätt har man nyligen också besegrat Elche och Rayo Vallecano med siffrorna 2-1.

Athletic Bilbao spelar i princip alltid jämnt mot alla lag men man saknar den offensiva spets som så ofta fäller avgörande. Man kommer med fem raka utan vinst och totalt har man spelat ihop 20 poäng på 14 matcher.

Real Madrid står förstås som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta står i cirka 1.44 gånger insatsen. Senast lagen möttes vann Real Madrid i Bilbao med 1-0 och i Madrid blev det 3-1 till hemmalagets fördel.

Athletic Bilbao är svårspelade, svårslagna och ska aldrig underskattas. Jag tror dock att man kommer få svårt att få med sig någon poäng från Bernabéu den här gången.

Den offensiva duon Benzema och Vinicius har tillsammans gjort 20 mål så här långt, vilket är sju fler mål än vad Athletic gjort totalt. Formen är på topp och båda nätade mot Sevilla i helgen. Någon av dem, eller båda, kommer troligen göra skillnaden även i den här matchen.

Athletic Bilbao lär, i vanlig ordning, försvara sig väl men det mesta talar ändå för att Real Madrid återigen gör det som krävs för att ta tre poäng. Mitt spel blir därför Real Madrid -1 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 1 december 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: