22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Atletico Madrid 12/12: Madriddebyt

En spännande La Liga-omgång toppas med Madridderbyt mellan Real Madrid och Atlético Madrid.

Real Madrid har på senaste klivit fram som storfavorit till titeln då de har dragit ifrån rejält i toppen efter ett par månader med idel vinster i matchhistoriken. Samtidigt ser det mörkare och mörkare ut för Atléticos ambitioner att försvara sin titel då de nu är tio poäng efter sina stadsrivaler i tabellen.

Efter en lite skakig inledning så vände det i samband med vinsten i El Clásico som Real Madrid vann. Med vinsten mot Barcelona inräknat så har de sju vinster och ett kryss sedan dess och dessutom tre av tre vinster i Champions League, där de säkrade gruppsegern i tisdags efter att ha slagit Inter med 2-0.

De är just nu på en egen nivå i La Liga och har i sin fina svit besegrat flera andra topplag på ett övertygande sätt. Förra helgen vann de med 2-0 över Real Sociedad och de har chansen att förlänga sin sex matcher långa vinstsvit rejält om de vinner mot Atlético nu i helgen då en period med lättare motstånd väntar därefter.

Det enda orosmolnet har varit Karim Benzemas skada som han åkte på förra helgen, vilket gjorde att han missade mötet mot Inter under veckan. Han ser dock ut att bli spelklar inför söndag, men måste trots allt fortfarande ses som lite tveksam till spel.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atléticos defensiv har varit svår att känna igen

Los Colchoneros har inte alls varit lika övertygande under hösten som de var under fjolåret. De hänger med bra i klungan bakom Real Madrid, men har som sagt tappat kontakt med sina stadsrivaler i tabellen och titelförsvaret ser mindre och mindre troligt ut för varje omgång som går.

Förra helgen förlorade de förvånansvärt nog mot Real Mallorca med 1-2 hemma på Wanda Metropolitano och det är inte första gången som de tappat poäng på ett snöpligt sätt under säsongen. Gästerna lyckades vända och vinna genom två sena mål där avgörandet kom på tilläggstid. Därmed är Atlético tabellfyra istället för på andra plats, vilket hade gjort derbyt till en seriefinal.

Det är framförallt defensiven som har varit svår att känna igen sedan förra året då de har släppt in långt fler mål än vad som brukar karaktärisera Diego Simeones lag. Mot ett offensivt giftigt Real Madrid kommer de nog ha svårt att hålla tätt bakåt och Los Blancos går välförtjänt in som favorit i derbyt.

Med tanke på hur bra Real Madrid har presterat i matcher som verkligen gäller under säsongen så på 2.10 för hemmavinst hos Campobet är fullt godkända och det blir även vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: