18 januari 2020 Real Madrid Sevilla Speltips

Speltips Real Madrid – Celta Vigo 12/9: Hemmapremiär

Real Madrid återvänder äntligen hem till Santiago Bernabeu där Celta Vigo kommer stå för motståndet.

Efter 18 månader ska det äntligen spelas La Liga-fotboll på Santiago Bernabeu igen och Real Madrid är stora favoriter att plocka hem tre poäng i hemmapremiären. Med tanke på att alla deras tre öppningsmatcher har varit bortamatcher såhär långt så är det inte alls dåligt att Real Madrid är med i den stora klungan i toppen som alla sitter på sju poäng.

En övertygande vinst borta mot Alavés i premiären följdes upp av en helt galen match mot Levante med vackra mål, vändningar och en utespelare som behövde ta på sig målvaktshandskarna eftersom målvakten sprang upp på mittplan och tog med handen när alla byten var gjorda. Något man inte ser varje dag nu när det är fler än tre byten per lag.

Vinsten mot Real Betis därefter var dock det tyngsta resultatet hittills och sammantaget så får Carlo Ancelotti ändå vara nöjd med starten på säsongen då han dessutom kan förvissa sig om att de får fler hemmamatcher under våren där spelschemat är tyngre.

Han grämer sig dock kanske lite över att Kylian Mbappe inte anslöt över transferfönstret då PSG nekade Real Madrids bud rakt av. Det är dock förvånande att det ens var snack om saken då Real är en klubb med ekonomiska problem och Mbappe knappast hade varit en billig värvning även om PSG hade gått med på det bud som lades.

Istället fick de in Edoardo Camavinga som knappast lär få en plats i startelvan, men som är ett lovande namn inför framtiden.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Celta Vigo har inte haft en bra start

Gästerna har verkligen inte fått säsongsinledningen dit de vill och har bara en poäng efter tre spelade omgångar såhär långt. Förlusten mot Atlético i premiären var väl kanske väntad, men krysset mot Osasuna och förlusten hemma mot Athletic Bilbao är kanske inte vad supportrar hade väntat sig. Dessutom ska det sägas att Osasuna var det klart bättre laget i den matchen och att Celta Vigo ska vara glada att de har poäng överhuvudtaget.

Inför säsongen snackades det bara om Celta Vigos satsning mot Europa då de stod för ett väldigt fint transferfönster där de bland annat hämtade in succén Javi Galan från Huesca som flyttades ner.

Men precis som i fjol så inleder de hösten på ett dåligt sätt och nu börjar röster höjas som ifrågasätter Chacho Coudets väldigt unika spelsystem och huruvida de helt enkelt har hunnit bli lästa av motståndarna nu. För det är inte bara poängen som uteblivit, spelet har inte sett bra ut hittills.

De har haft ett landslagsuppehåll på sig att försöka lösa det nu dock, men Real Madrid på bortaplan är knappast drömmotståndet för en klubb som desperat behöver poäng. De får antagligen vänta på nästa helgs match mot Cádiz hemma på Balaidos för att satsa på sin första trepoängare.

Jag tror att Real Madrid kan vinna denna ganska bekvämt och tidigt få ett grepp om matchen, särskilt som Celta Vigo bara gjort ett mål på sina tre inledande matcher hittills. Vi spelar därmed på Real Madrid halvtid/fulltid för 2.05 hos 888sport

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid halvtid/fulltid
Odds: 2.05
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: