Speltips Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Elche 13/3: Ett varningens finger

Vi höjer ett varningens finger för en potentiell skräll i samband med mötet mellan Real Madrid samt Elche i den spanska huvudstaden. “Marängerna” – en favorit i stor fara?

Hoppet är ännu inte helt sinat. Real Madrid skulle i teorin kunna ta hem La Liga, men uppförsbacken är brant från den tredje plats de parkerar på. Två raka kryss, 1-1 mot såväl Atlético Madrid som Real Sociedad, har satt ännu värre käppar i hjulen. Blir det tredje gången gillt och en efterlängtad seger nu?

Från tredjeplatsen tar vi ett rejält skutt ner till den undre tabellhalvan, till ett Elche som är fjärde sist i tabellen. De står med det bara en position ovanför bottenträsket, det område av lag som kommer slussas nedåt i seriesystemet, och är ovanför dito med små, små marginaler.

Det handlar alltså om en klassisk botten mot toppen-match på Estadio Alfredo Di Stéfano – men där formkurvorna pekar åt olika håll: nedåt för Real Madrid och uppåt för Elche. Nu kan man vrida och vända på siffror lite hur som helst, “Marängerna” har för den delen också inte förlorat på sju matcher i följd.

På skadefronten ljusnar situationen för Real, som har Eden Hazard samt Sergio Ramos tillbaka i full träning – men huruvida de håller för längre speltid här, det återstår att se. Gästerna saknar enbart Emiliano Rigoni.

Elche – ingen walk in the park

Offensivt får Real Madrid det inte att lossna, varpå de varit inblandade i flera täta bataljer på senare tid. Det bäddar för ett skrällspel inför matchen.

Och då har Elche dessutom visat upp en klart bättre sida på sistone, kontra med innan, och kommer närmast från en hemmavinst över Sevilla. Det imponerar rejält. Enbart vid två tillfällen under spelåret har man förlorat med siffror större än två måls marginal – någonting som är värt att anmärka på förhand.

Real Madrid, då? De har, som nämnt, varit inblandade i täta matcher och inte vunnit med siffror större än två mål på åtta matcher efter varandra.

Här spelar vi Elche +2,0 mål (asian handicap) till 1,80 x insatsen hos Interwetten. Gäller då är insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål, att spelet sitter vid bättre utfall och att det missar vid sämre resultat.

  Rygga spelet hos Interwetten – öppna ditt konto här!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elche +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: