Streama Real Madrid Elche

Speltips Real Madrid – Levante 30/1: Formvarning

Real Madrid måste vinna alla sina måstematcher och möter nu Levante på hemmaplan lördagen den 30 januari 2021 i La Liga.

Med tanke på att inledningen på säsongen bestod av ett antal svaga resultat, dålig poängskörd och ett gap upp till Atletico Madrid i tabelltoppen har Real Madrid hamnat i en situation där man inte har råd med onödiga poängtapp.

Om den här våren ska handla om titelstrid behöver man hitta ett momentum som gör att Real Madrid radar upp vinst, på vinst, på vinst och på ytterligare vinst. Det finns inte utrymme för att man ska hamna i längre svackor.

För att kunna hamna i ett sådant läge krävs det också att Real Madrid vinner alla matcher mot lag man ska slå, speciellt på hemmaplan.

Det precis det läge som råder inför att Real Madrid möter Levante på hemmaplan den här lördagen. Därför kan jag inte se hur hemmalaget inte ska gå på någon form av knock inför den här matchen.

Real Madrid möter dock ett formstarkt Levante, som tack vare ett starkt årsskifte nu klättrat upp som tolva i tabellen och som ser riktigt bra ut. Man har streta emot, mycket tack vare sin offensiv, mot flera bra lag på slutet. Problemet är att man har åtta raka matcher på bortaplan utan vinst.

Målfokus i La Liga

Det finns ett par tunga tapp i Real Madrid just nu och värst är det såklart om mittbacken Sergio Ramos inte kan spela, men det mesta pekar ändå på att han kommer att kunna finnas med i startelvan. Det rör sig om en knäskada som man inte riktigt får ordning på och man kan såklart förstå om man inte vill ta för stora risker med nyckelspelaren, med tanke på den intensiva vårsäsong som kommer på flera fronter.

Förutom Sergio Ramos saknar man Federico Valverde, Rodrygo och Nacho. Dessutom kan det bli så att Lucas Vazquez måste vilas.

I bortalaget är José Campana inte med, samtidigt som Checik Doukoure inte har kunnat spela på hela säsongsinledningen. Man hoppas få med Nikola Vukcevic och Jorde de Frutos i spel.

Det är uppenbart att Real Madrid inte är samma starka hemmalag som alltid och i mina ögon är man inte så enorma favoriter som annars här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,71
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 16:15, lördag 30 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: