22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Sevilla 28/11: Seriefinal

En fin fotbollssöndag avslutas med ett riktigt toppmöte från La Liga mellan Real Madrid och Sevilla där ligaledningen står på spel.

Real Madrid kunde efter förra omgången tillslut lägga vantarna på serieledningen efter att ha kört över Granada med 4-1 samtidigt som Real Sociedad återigen fick nöja sig med ett kryss då de inte lyckades få hål på Valencia hemma på Estadio Anoeta.

Efter landslagsuppehållet i oktober så har Real Madrid haft en riktigt fin svit där de besegrat Sjachtar Donetsk två gånger om i Champions League-spelet samtidigt som de har vunnit fyra av fem matcher i ligan. Dessutom innefattar en av dessa matcher en viktig seger i El Clásico mot Barcelona och Real Madrid ser mer och mer ut som favoriterna till titeln i år.

Utöver Real Sociedad, som har en match mer spelad, så är det Sevilla som hittills under hösten har varit Los Blancos största utmanare i toppstriden. De har legat på samma poäng som Real Madrid under ett långt tag nu och är fortfarande hack i häl trots förra helgens poängtapp.

Så i söndagens toppmatch så är det väldigt mycket som står på spel, vinner Real Madrid här så kan de för första gången under säsongen inneha serieledningen med en liten buffert ned till de jagande lagen bakom dem.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

MDet blir en tuff uppgift för Sevilla

Sevilla har fortsatt där de avslutade våren och har spelat väldigt bra under hela hösten. I och med att de lyckades behålla nyckelspelare under transferfönstret så har de absolut vad som krävs för att kunna utmana i toppen i år då de var nära att blanda sig in i guldstriden under vårkanten mot de andra tre spanska toppklubbarna, som alla var i bättre skick då.

Förra helgens poängtapp hemma mot Alavés var dock surt för Sevillas del, även om de fick in en sen kvittering på övertid. Men trots poängtappet så har de fortfarande sin chans att gå upp i ligaledning här ifall de skulle lyckas slå Real Madrid på bortaplan, men det är såklart lättare sagt än gjort.

De såg i alla fall bra ut i tisdags mot Wolfsburg då de plockade upp sin första vinst i Champions League hittills. De har inte riktigt varit lika vassa där som i La Liga, men har – trots att de bara tagit en trepoängare – fortfarande allt i egna händer då de ställs mot grupptvåan Salzburg på bortaplan i den sista omgången där det är vinst som gäller.

Real Madrid är hursomhelst rättmätiga favoriter nu på söndag, men oddsen för en rak etta är inte alls särskilt lockande. Att båda lagen gör mål går däremot att hitta till ganska bra odds med tanke på att Real Madrid sällan har hållit nollan under hösten. Då de tappat både Sergio Ramos och Raphael Varane inför hösten så är det inte konstigt att försvaret inte håller samma klass, men det märks absolut skillnad. Så för 1.91 hos Expekt är det BLGM vi kör på inför matchen med andra ord.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.91
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: