Speltips Getafe Real Sociedad 29 juni 2020

Speltips Real Sociedad – Celta Vigo 22/4: Tunga tapp

Den 22 april 2021 spelas en handfull matcher i den spanska högstaligan La Liga, däribland Real Sociedad hemma mot Celta Vigo.

Real Sociedad - Celta Vigo

La Liga
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har funnits perioder under den här säsongen, ganska långa sådana också, där det kändes som att Real Sociedad var en seriös utmanare i toppen a säsongen och i ett svagt ögonblick var det nästan så att man trodde att laget skulle kunna utmana om en titel.

Men så blir inte fallet och med sju omgångar kvar att spela pekar det mesta snarare i en riktning som säger missad Europaplats. Det som ett tag kändes klart och redo att inkasseras redan där och då.

Just nu är det alltså sju omgångar kvar att spela, men då Real Sociedad har fem raka matcher utan vinst i La Liga kan man ställa sig högst frågande till deras form för tillfället. Det är i för sig bara en poäng upp till en Europaplats, men ärligt talat, vad pekar på att man klarar att ta den?

Snarare ser jag det som en risk att man ska bjuda in lag lite längre bak i tabellen igen. Celta Vigo är bara nio poäng bakom, och kan vara sex poäng bakom vid en seger här. Det ser jag inte som en omöjligt.

Celta Vigo må ha haft det tufft i höstas när lagen spelade mot varandra, och föll då med hela 1-4 på hemmaplan, men det är knappast så att skillnaden mellan lagen har ökat sedan dess. Snarare tvärtom.

Tunga tapp i La Real

Celta Vigo kommer senast från ett kryss borta mot Cadiz, efter att man innan det förlorat tunga matcher mot Sevilla och Real Madrid, där man båda gångerna om stod för ganska okej insatser sett över hela matchen.

Real Sociedad har haft ett riktigt tufft spelschema på slutet och det är en delförklaring till de svaga resultaten, men det är också för enkelt att helt skylla på det. Man är helt enkelt inte tillräckligt bra längre.

David Silva, Aihen Munoz, Mikel Merino, Asier Illarramendi, Luca Sangalli och en rad tveksamma spelare står utanför laget i hemmalaget.

Celta Vigo saknar å sin sida Emre Mor, Ruben Blanco och Sergio Alvarez, vad vi vet, inför matchen. Det är inte heller det optimala förutsättningar.

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,60
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: