27 september 2019 Villarreal Real Betis Speltips

Speltips Real Sociedad – Elche 26/9: La Real i fin form

Real Sociedad fortsätter att vara inblandade i toppen och möter nu Elche på söndagskvällen.

La Real har haft en mycket fin start på säsongen trots att de förlorade inledningsmatchen borta på Camp Nou. Sedan dess har de skrapat ihop 13 poäng på de efterföljande fem matcherna och är i allra högsta grad med i toppen av tabellen.

Även under fjolårssäsongen såg de bitvis oerhört vassa ut och var länge med i toppen innan de föll av rätt hårt under den andra halvan. De hade dålig bredd på truppen under förra året vilket straffade dem i slutändan och det är frågan ifall de kan hantera spel ute i Europa samtidigt som de satsar i ligan.

Redan nu har de en rätt rejäl skadelista med bland andra Alexander Isak, Ander Barrenetxea, Nacho Monreal och David Silva på. Totalt är det hela nio skador i truppen såhär tidigt in på säsongen vilket är oroväckande för framtiden, men hittills har det ändå gått bra trots skadeproblemen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Elche lär få problem även i år

Med tanke på att gästerna knappt klarade sig kvar under fjolårssäsongen så har de ändå inlett på ett ganska bra vis under hösten med sex poäng efter sex spelade matcher. Med kryss mot Athletic Bilbao, Sevilla och Levante och en bortavinst mot Getafe var glada miner i Elchelägret innan de tidigare i veckan blev överkörda med 1-4 mot Villarreal.

Elche är knappast ett starkare lag än i fjol lär fortsatt vara i riskzonen för att halka ned i segundan även i år, därför har poängen i säsongsinledningen varit extra viktiga då de kan ge lite arbetsro till Fran Escriba och hans lag.

Det ska mycket till för att de ska kunna plocka poäng mot ett Real Sociedad i mycket fin form på La Reale dock. Elche lär hoppas på att skadeläget kan ge dem en chans, men hittills har La Real fortsatt övertyga ändå.

Real Sociedad kliver som väntat in som tunga favoriter och för att få upp oddsen lite så kompletterar vi hemmavinsten med att de också håller nollan. La Real har fortfarande inte släppt in mål under någon av sina tre hemmamatcher hittills och Elche som hittills gjort fyra mål på sex matcher sätter inte direkt skräck i motståndarnas försvar.

För 2.20 hos Bet365 är det inte dumma odds att Real Sociedad vinner och håller nollan.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner mot noll
Odds: 2.20
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: