Speltips Osasuna Sevilla

Speltips Real Valladolid – Sevilla 20/3: Självskrivet spel

Ett Sevilla som är tillbaka i vinnarspåret besöker Real Valladolid på José Zorrilla i deras fortsatta jakt på lagen i topp tre.

Real Valladolid - Sevilla

La Liga
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sevilla hade en tuff period nyligen med två raka förlusten i ligan. Först fick de sig besegrade av Barcelona och det följdes upp av en chockförlust mot Elche. Dessutom åkte de ut ur både Copa del Rey och Champions League, allt under loppet av drygt en vecka. Julen Lopetegui verkar dock ha stabiliserat läget igen och det Sevilla som nyligen satt på en sex matcher lång vinstsvit verkar vara tillbaka.

Sevilla befinner sig på en fjärdeplats i tabellen med god marginal ned till Alexander Isaks Real Sociedad i nuläget. Förra helgens vinst i det hundrade El Gran Derbi i La Liga mot Real Betis var livsviktig för att hålla avstånd ned till de jagande lag som visat väldigt fin form på senare tid. Detta följdes upp med en vinst i släpmatchen mot Elche och plötsligt har Sevilla ett starkt grepp om den sista platsen till Champions League med nio poäng marginal ned till femteplatsen.

De har egentligen kanske inte någon realistisk chans på titeln efter deras förluster mot Barcelona och Elche, men att potentiellt avsluta säsongen över Real Madrid hade varit ett väldigt fint betyg i sig. Utan några andra turneringar att fokusera på efter de dubbla uttågen nyligen lär vi få se ett Sevilla med full fokus på ligan framöver dessutom.

Skadeläget för Sevilla ser också ljust ut och de enda tveksamheterna inför lördagens match är Fernando och Lucas Ocampos, men båda förväntas vara redo för spel. Dessutom är både Joan Jordan och Diego Carlos tillbaka efter avstängningar och förväntas starta.

Real Valladolid har ändå bra form

Hemmalaget är ett av de lag på den nedre halvan med klart bäst form och har faktiskt bara förlorat en av deras senaste fem matcher – det var dessutom mot Real Madrid så inte mycket att säga om den saken.

Real Valladolid är långt ifrån säkra från bottenstriden ännu dock och det är egentligen väldigt jämnt på den nedre halvan och få lag där kan slappna av. Men trots bra form och hemmafördel så är Sevilla inte laget man vill möta när man krigar om poäng i bottenstriden. Som tur är för Real Valladolid så har Alavés och Eibar väldigt svårt att plocka poäng så de får hoppas att de håller i sig i helgen.

Förutom att Jawad El Yamiq är tveksam till start så lär det bli samma lag som kryssade mot Osasuna i förra helgens mållösa match som startar även nu på lördag. Sevilla lär dock med all sannolikhet bli numret för stort för hemmalaget.

Bortsett från matchen mot Barcelona och missen mot Elche så har Sevilla vunnit åtta av de tio senaste matcherna i La Liga och i de sju (!) senaste vinsterna har de hållit nollan samtliga gånger. Det är oerhört imponerande statistik och ett “Win to nil”-spel här mot Real Valladolid ger smått osannolika 2.87 gånger pengarna hos Bet365.

Sevilla har visat att de kan stänga igen butiken när de vinner och Real Valladolid spelar en konservativ typ av fotboll utan en direkt sprudlande offensiv. Klockrent spel för det oddset helt enkelt.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kronor i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla – Win to nil
Odds: 2.87
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: