Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips Sevilla – Athletic Bilbao 3/5: No-brainer till spel

Motivation, klass och hemmaplan. Allt detta talar till Sevillas fördel i samband med att Athletic Bilbao kommer på besök till Estadio Ramón Sánchez Pizjuán under måndagskvällen. Valet av speltips kunde knappast ha varit enklare.

Vinster för Atlético Madrid, Real Madrid och Barcelona. Nu är pressen på Sevilla! Hakar de på i La Ligas nervkittlande titelstrid?

Med matchen mindre spelad än de ovanstående konkurrenterna, är Sevilla placerade på fjärdeplatsen med fyra pinnar upp till såväl tredje- och andraplatsen samt sex till toppen av kullen. En vinst är det enda som räknas – annars blir det att tacka för sig i titelracet. Redan nu.

Athletic Bilbao har inte haft någon rolig säsong; inte bättre placerade än tia och med Europaspel utom räckhåll. Det är förstås att betrakta som ett solklart fiasko. Från februari månad och framåt har förvisso bara en La Liga-batalj torskats, men den stora merparten av matcherna kryssats – och då kan man inte lyfta i tabellen.

Sevilla hakar på

Det är svårt att inte imponeras av Sevilla, på sättet man – som en blixt från klar himmel – blivit en del av toppstriden. Fem raka serievinster. 7-1-0 på de åtta senaste matcherna. Nu ser det likadant ut: man måste vinna.

Samtidigt saknar Athletic Bilbao någonting större att spela för och de har varit svåra att slå på sistone – ja, alla dessa kryss – men i en bortamatch mot ett Sevilla i toppform och med full motivation blir det svårt att räcka till.

Dessutom saknar Bilbao skadekvartetten bestående av Peru Nolaskoain, Iker Muniain, Yuri Berchieche och Ander Capa. Sevilla ser i deras tur ut att komma till spel med hela truppen intakt.

Inte så mycket till snack om saken, va?

Sevilla att vinna synas till 1,62 x insatsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner, rak etta
Odds: 1,62
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: