Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Getafe 6/2: Kvällsmöte

Med avspark klockan 21:00 ska det bli intressant att se om Getafe kan ställa till det för Sevilla i lördagens La Liga. Vi rekar oddsen inför matchen.

Nog verkar det äntligen som att Sevilla har fått fart på sitt lag och att man nu gäller som en klar kandidat till att ta en Champions League-plats i La Liga trots allt. Snarare är det så att man numera är favorit till att ta en av fyra platser.

Men konstigt vore kanske annars med den historia, den spelartrupp och den tradition Sevilla har haft av att ta sig till Champions League på sistone.

Efter en ganska torftig inledning på säsongen ser man nu sylvassa ut och det som jag tycker sticker ut med Sevilla sätt att ta sig an matcherna nu är att man gör det med stor kontroll.

Det är knappast så att man kan matcha Atletico Madrid när det kommer till kontrollen, men man har nu ett antal raka vinster där man inte har släppt in mål. Sevilla har också bara 16 insläppta mål, färst av alla lag, om vi då bortser från suveräna serieledarna Atletico Madrid.

Hemma mot Getafe ska Sevilla med andra ord gälla som stor favorit, men jag tänker mig ingen utklassning. Det är ganska sällan som Getafe åker på sådana.

Getafe är ett stabilt mittenlag

Först en brasklapp här. Det är enkelt att La Ligas tabell lurar en eftersom det är så jämnt mellan lag åtta i tabellen och lag 18 i tabellen. Det är tio placeringar och bara tio (!) poäng som skiljer dessa lag.

Nu kommer inte lagen som är på övre halvan nu, från Levante och uppåt egentligen, att bli inblandade i den desperata bottenstriden, men det finns ett antal halvtveksamma lag i mitten som kan riskera att bli det.

Getafe kan rent matematiskt hamna där, men känslan är att man är lite för bra för att det ska ske. 17 gjorda mål framåt må vara för dåligt, men man är inte samma nivå som de riktiga bottenlagen i den här tabellen.

Men med det sagt behöver man börja vinna matcher snart, och det tror jag inte att man gör mot Sevilla. Sevilla är snarare på gång och det är fel läge att möta det här laget.

Sevilla saknar i för sig Ivan Rakitic och det gör laget sämre, men Corona har smugit sig in i bortalaget, som också saknar Mauro Arambarri.

Sevilla vinner och håller nollan spelas till 2,45 gånger såsen hos CampoBet. Ett högt odds för ett intressant spel, varpå det är värt att skruva ner insatsen något.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner och håller nollan
Odds: 2,45
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 6 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: