Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Huesca 13/2: Enkel vinst

SD Huesca gör det ofta okej, men räcker inte till mot de största lagen. Sevilla lär få en enkel resa mot tre poäng i La Liga.

I egenskap av nykomlingar var vi många som hade lite dålig koll på det spanska laget SD Huesca inför den här säsongen och baserat på hur säsongen ser ut så här långt finns det ingen större anledning att bekanta sig för mycket med laget.

Nu låter det kanske hårt, med tanke på att bottenstriden faktiskt är så väldigt jämn, men att laget nu står på 16 poäng och en jumboplats fortfarande oroar.

Å andra sidan har SD Huesca inte mer än fyr apoäng upp till säker mark och det räcker att man har en bra vecka eller två för att man ska ta sig upp där. Men man har i princip aldrig legat på säker mark den här säsongen och även om tabellen är väldigt jämn oroar det att SD Huesca vinner så få matcher.

SD Huesca har på sina 22 spelade omgångar bara två vinster och det finns såklart inget annat lag i La Liga som ligger på så låga nivåer.

Det är också det som gör att man sällan skräller och tar de där trepoängarna som behövs för att klättra i tabellen. Borta mot Sevilla har jag svårt att se hur SD Huesca ska trolla fram tre poäng ur hatten.

Sevilla tar kommandot

Efter en lite skakig inledning på säsongen har Sevilla nämligen vaknat till liv och tillhör nu utan tvekan toppstriden på allvar. Man har 21 spelade matcher och det gör att man bland annat har chansen att gå upp nästan jämnsides med Real Madrid, som har en match mer spelad, om man tar tre poäng här.

SD Huesca är rimligen ett lag som man ska städa av utan större problem och det vore förvånande om Sevilla inte tog chansen till tre poäng här.

Hemmalaget kommer till matchen med fyra raka vinster i La liga och med 16 insläppta mål är det inte minst defensiven som har gjort att man blivit så svårslagna. Endast 5 förluster hittills är också ett starkt facit.

SD Huesca kommer att göra sitt yttersta, men det lär inte räcka den här gången heller.

Sevilla vinner spelas till 1,57 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1,57
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:15, lördag 13 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: