19 april 2019 Alavés Valladolid Speltips

Speltips Valencia – Alaves 27/8: Guidetti-dags?

John Guidetti prenumererar inte på en startplats i Deportivo Alaves, men han hoppas på ett inhopp borta mot Valencia i La Liga denna fredag.

Det är alltid intressant att hålla ett öga på svenska fotbollsspelare runt om i Europa och just nu finns det tyvärr en hel drös med spelare som inte riktigt förmår att ta chansen. En sådan är John Guidetti, som fortfarande är kvar i spanska Deportivo Alaves.

I årets premiär mot Real Madrid fick John Guidetti chansen att hoppa in och gjorde då ett helt okej inhopp, men nu senast mot Mallorca kunde John Guidetti inte sätta sin prägel på matchen i sitt sena inhopp. Det slutade med andra ord med en förlust för Deportivo Alaves, som valde att byta in John Guidetti i underläge 1-0.

Hur som helst är konkurrenssituationen aningen mer fördelaktig den här säsongen för John Guidetti och kanske är det tålamodet att stanna kvar som gör att den svenske anfallaren kan få chansen på allvar under säsongen. Däremot tror jag inte att han startar mot Valencia heller.

Med allt det här sagt måste man konstatera att Deportivo Alaves som lag har haft en svag inledning på säsongen och att man nu är lite illa ute redan efter två omgångar.

Mallorca var ett lag som man vill ha bakom sig den här säsongen, men senast föll Deportivo Alaves med 1-0 på hemmaplan. Att man inte räckte till mot Real Madrid i premiären får anses mer rimligt.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fullt fokus på La Liga

Med rådande läge finns det ingenting som talar för att Deportivo Alaves skulle fokusera på annat än La Liga den här säsongen och när cupspelet väl kommer igång är det inte omöjligt att man roterar bort det ganska kraftigt.

Ett problem för Deportivo Alaves inför just den här matchen är för övrigt att man kommer till spel utan Ruben Duarte, som fick två gula kort senast och därmed är avstängd. Vänsterbacken brukar starta, men det är inte det allra största tappet.

Intressant nog spelar Deportivo Alaves mot Villarreal på bortaplan i nästa omgång. På tal om väldigt svåra matcher alltså.

Valencia har öppnat med vinst mot Getafe och ett kryss borta mot Granada. I mina ögon en lovande start för det här nybygget.

Valencia att vinna spelas till 1.90 gånger såsen hos Bethard. I mina ögon är man klart bättre än Deportivo Alaves och det lär märkas när man dessutom får spela på hemmaplan.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Valencia vinner
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:15, fredag 27 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: