Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips Valencia – Cadiz 4/1: Ångest

Efter en horribel inledning på säsongen är Valencia fast förankrade i bottenträsket och behöver poäng hemma mot Cadiz den 4 januari 2021.

Det går att säga en hel del om inledningen på säsongen i La Liga, men man kan snabbt konstatera att det här inte är en liga som är mycket annorlunda än andra ligor runt om i Europa för närvarande.

Med rådande omständigheter har mycket av det vi trodde att vi visste omkullkastats och det är uppenbart att det är lite nya regler, lagar och konventioner som gäller för att försöka få fotbollsmatcher i sig, och fotbollsligor i stort.

Valencia har varit ett av lagen som haft svårt att anpassa sig till den nya verkligheten och nu ligger man fast förankrade i botten när 2021 inleds. Det är inget vidare utgångsläge.

Formen är dessutom riktigt risig och vore det inte för cupvinsten mot Terrassa, ett lag från det nedre seriesystemet, hade man inte haft en vinst så långt ögat kan nå.

Cadiz däremot öppnade säsongen starkt, men har nu på slutet förlorat tre av fyra matcher, och kryssat den senaste. Anledningen är att man gör lite för få mål framåt. Endast 11 på 16 omgångar för att vara exakt.

Underspelet i La Liga

Valencia har haft stora problem med frånvaro på tongivande spelare under säsongsinledningen och samma sak gäller egentligen den här veckan. Jasper Cillessen har missat hela säsongsinledningen och kommer inte till spel heller mot svårspelade Cadiz.

Vidare bör nämnas att hemmalaget har inte mindre än två spelare avstängda inför matchen. Det rör sig om Jason och Goncalo Guedes, som alltså fick rött kort i den senaste omgången mot Granada båda två. Svettigt värre.

Vidare bör nämnas att Toni Lato inte kan spela av coronaskäl, samtidigt som Uros Racic och Hugo Guillamon står som osäkra kort på förhand.

I bortalaget är Salvi Sanchez och Sergio Gonzalez inte med av coronaskäl, medan Luismi Quezada inte är tillgänglig för spel nu heller. Det har han å andra sidan inte varit på hela säsongen i princip. Augusto Fernandez har vissa förhoppningar om att kunna spela.

Under 2,5 mål spelas till 1,64 gånger såsen hos CampoBet. Det står mycket ångest på tapeten här och det kommer att få matchen att bli aningen mer återhållsam.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,64
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, måndag 4 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: