3 januari 2020 Real Valladolid Leganes Speltips

Speltips Valladolid – Elche 19/1: Skadehelvete

Real Valladolid och Elche spelar ett rejält ångestmöte i botten av spanska La Liga tisdagen den 19 januari. Vi rekar med odds.

Efter snart halva säsongen spelad kan vi lugnt konstatera att det blir bottenstrid för både Real Valladolid och Elche, som har hamrat sig fast i botten och som inte riktigt har kunnat ta sig därifrån.

Elche såg inte så farligt usla ut under inledningen, men har en dålig trend sedan december månad och framåt, med idel segerlösa matcher på de elva senaste omgångarna. Det rör sig alltså om elva av de 16 omgångar som man har spelat.

Det som är bortalagets fördel är dock att man inte har lika många spelade matcher som övriga och det finns en chans att reparera med fler poäng.

Real Valladolid däremot har sett skakiga ut, släpper in för många mål, men har framförallt så otroligt svårt att göra mål framåt.

Däremot har Real Valladolid nu nio raka hemmamatcher mot Elche utan att förlora och det kan bli en faktor inför just det här mötet.

Odds på underspel i La Liga

Det går inte att beskriva situationen som råder i både Real Valladolid och Elche som någonting annat än ett skadehelvete, där det i hemmalaget också finns problem med coronasmitta. Det luriga med just den saken är att det lätt kan ha spridits till fler spelare och ledare runt laget, något som gör att fler spelare kan behöva stå över. Om det vill sig illa.

Det vi vet inför avsparken, i skrivande stund vill säga, är att Jota och Jawad El Yamiq inte kan vara med eftersom de nyligen har smittats. Bruno Gonzalez kommer inte heller att få spela, men detta på grund av en avstängning.

Vad gäller rena skador är Raul Garia, Marcos de Sousa och Kiko Olivas spelarna som inte kan vara med av skadeskäl. Saidy Janko, Javi Sanchez och Waldo Rubio kommer inte att kunna spela, om det vill sig illa. Samtliga står som tveksamma på förhand.

I bortalaget är det nästan samma situation, och inte minst saknas Fidel. Nyckelspelaren är nu skadad. Det är även Tete Morente och Guido Carrillo, samtidigt som Ivan Marcone är avstängd. Det finns fem spelare som alla testas på matchdagen. Diego Gonzalez, Dani Calgo, Lusmi, Omenuke Mfulu och Lucas Boyé rör det sig om.

Båda lagen lär vara livrädda om den poäng de har inför avsparken. Under 2,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 januari 2021
TV:  [cmorelive5]
Stream: 

Jämför odds: