Speltips Villarreal Athletic Bilbao 22 december

Speltips Villarreal – Granada 20/1: Toppmöte

Det blir ett riktigt toppmöte mellan Villarreal och Granada när spanska La Liga återvänder den 20 januari 2021.

Villarreal - Granada

La Liga
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nog vore det konstigt om man inte skruvade upp förväntningarna både ett och två snäpp inför det som kan bli ett riktigt supermöte mellan Villarreal och Granada, två lag som tillhör toppen i La Liga den här säsongen och som båda drömmer om Champions League inför nästa säsong.

Jag vågar lova att den ursprungliga målsättningen snarare handlar om att nå en Europaplats och att det faktum att man nu kan slåss om Champions League är en bonus, men när man väl är här kommer man såklart att gå stenhårt för att kunna försöka nå det.

Just nu är det Villarreal som ligger på den sista platsen till Champions League, men man har flera lag efter sig, inom bara några poängs räckhåll. Där finns också Granada, som är fem poäng efter och som snabbt kan krympa avståndet till två poäng vid en bortavinst här.

Men då ska man ha med sig att Villarreal har varit oerhört starka på hemmaplan under säsongsinledningen och att man nu står på tio raka hemmamatcher utan förlust i La Liga. Det är minsann inget dåligt facit.

Dessutom är det lite deppigt för Granadas del att Villarreal har åtta raka matcher mot just Granada utan förlust. Det är ett ordentligt psykologiskt övertag som vi talar om.

Villarreal går för femte raka

Villarreal har, om vi räknar med alla tävlingar för Unai Emerys lag, hela fyra raka vinster och kommer med ordentligt självförtroende i den här matchen. Det gör att jag inte kan se annat än att man gå för att vinna.

Paco Alcacer är dessutom redo för spel igen, medan Vicente Iborra, Alberto Moreno och Mario Gaspar står utanför truppen inför matchen.

I bortalaget är mittbacken Jesus Vallejo tillbaka i spel, medan Maxime Gonalons och Neyder är ute med skador. Quini och Victor Diaz kan också behöva vilas.

I grunden är det här två offensiva lag, men Granada har stora problem med insläppta mål. Nu snittar man mer än 1,5 insläppt mål per match. Det är alldeles för mycket.

Över 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:30, onsdag 20 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: