Odds inför VM-kvalet: Vilka når VM i Qatar 2022?

Det börjar dra ihop sig i VM-kvalet i fotboll. Inför de avslutande gruppspelsmatcherna ger vi er de bästa oddsen på vilka europeiska lag som kommer kvalificera sig för VM 2022 i Qatar.

Dramatiken tätnar när vi nu står inför det stora avgörandet i herrarnas VM-kval i fotboll. För Sveriges vidkommande är det två bortamatcher som återstår. På torsdag den 11 november möter man Georgien och på söndag väntar så en avgörande gruppfinal mot Spanien.

Sverige, Spanien och Grekland har alla två matcher kvar att spela och det är Sverige som toppar gruppen inför avslutningen. Spanien är två poäng bakom men har hemmaplansfördel i mötet mot Sverige på söndag. Grekland är sex poäng efter Sverige och ställs mot Spanien på hemmaplan på torsdag.

Det europeiska VM-kvalet består av tio grupper och inför den avslutande landslagssamlingen är det ännu tätt i toppstriden av de flesta grupperna. Danmark och Tyskland är redan klara gruppvinnare i sina respektive grupper och Belgien och Frankrike ligger bra till, men i övrigt är det mycket jämnt på flera håll.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

VM-kval fotboll – odds och vinnarspel

Det är många intressanta dueller som snart ska avgöras i det europeiska VM-kvalet till VM i Qatar 2022. CampoBet erbjuder intressanta spelmöjligheter till bra odds inför den här dramatiska avslutningen. Här ger vi er de hetaste uppgörelserna.

Sverige eller Spanien?

Tittar vi på Sveriges grupp så är Spanien ganska klara favoriter att ro hem förstaplatsen – trots att Sverige är två poäng före inför de två sista matcherna. Ett spel på att Spanien vinner grupp B ges till oddset 1.25 medan Sverige står i hela 3.70 gånger pengarna som gruppvinnare hos CampoBet.

Ryssland eller Kroatien?

Den allra tätaste uppgörelsen sett till oddssättningen hittar vi i grupp H. Ryssland toppar den gruppen, två poäng före Kroatien och de båda möts i Kroatien i den avslutande VM-kvalmatchen på söndag. Hos CampoBet är oddsen helt jämna då båda lagen ger 1.83 gånger insatsen som gruppvinnare.

Nederländerna eller Norge?

Ett liknande läge hittar vi i grupp G. Den här gruppen toppas av Nederländerna som är två poäng före Norge och lagen möts i Nederländerna på söndag. Här är emellertid Nederländerna stora favoriter att vinna gruppen till oddset 1.16. Ett spel på att Norge vinner gruppen ger hela 7.40 gånger pengarna.

Portugal eller Serbien?

Serbien leder grupp A, en poäng före Portugal som har en match mindre spelad. Portugal ska först möta Irland borta och därefter möts de här båda lagen i Portugal på söndag. Serbien är klar underdog i den här duellen då de ger hela 6.00 gånger insatsen som gruppvinnare hos CampoBet. Portugal som vinnare ges till oddset 1.12.

Italien eller Schweiz?

Grupp C är helt jämn i toppen där Italien och Schweiz står på samma poäng med två matcher kvar att spela. Lagen drabbar samman på fredag i Italien och har därefter en match var kvar att spela. Italien möter Nordirland borta och Schweiz tar emot Bulgarien. De regerande Europa-mästarna Italien är klara favoriter att vinna gruppen till oddset 1.12 medan Schweiz ger 6.00 gånger pengarna hos CampoBet.

  spela på vm-kvalet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen