14 november 2019 England Montenegro Speltips

Speltips Albanien – England 28/3: Första testet

De båda lagen med en vinst i bagaget i grupp I möter varandra under söndagen för att göra upp om ledartröjan i gruppen. Hittills har inget av lagen testats rejält, men detta blir en betydligt tuffare uppgift för Albanien.

Albanien - England

VM-kval
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Öppningsmatchen mot San Marino gick som väntat för Englands del, det är en match som man på förhand är garanterade tre poäng. Men England gjorde precis vad som krävdes av dem och utklassade sanmarinierna med 5-0. Hade det inte varit för en storspelande Elia Benedettini i San Marinos mål så hade siffrorna kunnat rinna iväg ännu mer.

I och med vinsten så toppar England gruppen och förväntas behålla förstaplatsen fram till slutet. Albanien i andra matchen är ett perfekt tillfälle för England att tidigt koppla ett grepp om grupp I inför matchen mot Polen nästa vecka som kommer bli en betydligt tuffare match med all förmodan.

Gareth Southgate kommer att ha gott om alternativ inför söndagens match mot Albanien då han knappast behövde toppa laget mot San Marino utan kunde lufta flera unga spelare och ge dem speltid i landslaget inför de tuffare matcherna. Reece James, John Stones, Raheem Sterling och Mason Mount byttes alla ut i halvtid mot San Marino, troligtvis för att vara utvilade inför matchen nu mot Albanien.

Harry Kane, Declan Rice och Harry Maguire ansluter alla till Englands trupp nu inför söndag samtidigt som Marcus Rashford återvänder till Manchester United på grund av skada.

Albanien är defensivt lagda

Att möta England blir en helt annan utmaning än öppningsmatchen mot Andorra som de vann med knappa 1-0. Albanien dominerade matchen såklart och 1-0 återspeglar kanske inte hur den såg ut, men det är lite oroväckande för Albaniens del att de inte fick bättre utdelning än så mot en av gruppens två slagpåsar.

Tränaren Edoardo Reja har dock aldrig varit känd för sin anfallsfotboll direkt, den före detta Napoli- och Laziotränaren har alltid byggt sitt lag bakifrån. Han har gjort tämligen mediokra spelare till ett av ligans bästa försvar och ifall det är någon lagdel som Albanien är starkare i så är det just defensiven där spelare som Berat Djimsiti och Marash Kumbulla går att återfinna i toppklubbarna Atalanta respektive Roma i Serie A.

Det ska dock sägas att landslag sällan har chansen att bli tillräckligt ihopspelade för att sätta en defensiv på det sätt som Reja ofta gör i de klubblag han tränar och Albanien lär knappast hålla nollan mot England, men oddsen för ett handikappspel på England känns lite väl låga för att spela på med tanke på Albaniens karaktär och hur Edy Reja vill spela.

Istället bör man titta på ett “win to nil”-spel här då Albanien är svaga offensivt och kommer få det väldigt svårt med att få hål på England. Oddsen 1.90 hos Bet365 är väldigt fina för att England ska vinna och hålla nollan.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England – Win to nil
Odds: 1.90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: