17 november 2019 England Kosovo Speltips

Speltips Andorra – England 9/10: VM-kval

England är, som sig bör, skyhöga favoriter när man ställs mot Andorra i kvalet till VM i Qatar 2022. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Med sex matcher spelade toppar England VM-kvalets grupp I med sina 16 poäng. Nu väntar ett Andorra som bara tagit tre poäng och som föll med 4-0 när lagen senast möttes på Wembley.

Andorra tog sina första poäng i detta VM-kval då man besegrade San Marino med 2-0 i den första matchen vid den senaste landslagssamlingen.

Därefter gjorde man en ganska bra insats mot England där man bara låg under med 1-0 fram till matchens sista 20 minuter. Då spurtade England in tre snabba mål mot slutet. I den tredje matchen svarade man för en ny hedervärd insats borta mot Ungern. Man föll då med 2-1 efter att Ungern gjort två tidiga mål i matchen.

England hade vunnit alla matcher fram till den senaste mot Polen på bortaplan. Där såg man ut att gå mot sin sjätte raka seger men Polen kvitterade till 1-1 i den 92:a minuten.

Förutsättningarna för England ser dock fortsatt väldigt goda ut. Man slog huvudkonkurrenten Polen på hemmaplan i våras och vid den senaste samlingen kunde man även besegra det andra hotet, Ungern, på bortaplan med klara 4-0. Därefter vann man alltså mot kommande motståndaren Andorra med samma siffror.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Andorra står upp väl så länge de orkar

England är förstås gigantiska favoriter inför det här mötet. Ett spel på bortalaget är knappt ens spelbart då det står i 1.02 gånger pengarna.

Under Gareth Southgates ledning har England varit väldigt stabila i de senaste EM- och VM-kvalen. Om man tidigare kunde underskatta och svara för mindre helhjärtade insatser i den här typen av bortamatcher så är så inte fallet längre.

Andorra har naturligtvis inte mycket att komma med mot den här typen av motstånd, men man har visat att man är skickliga på att försvara sig lågt och göra sig svårgenomträngliga. Oftast orkar man inte genomföra det genom en hel match, men så länge man fysiskt hänger med är man inget jätteenkelt lag att möta. I synnerhet inte hemma på sitt konstgräs.

På Wembley senaste stod man upp väl fram till slutet av den andra halvleken. Man hade knappt en tillstymmelse till anfallsspel själva men man försvarade sig med hela laget och gav inte Englands snabba, djupledsgående spelare några ytor att löpa på bakom backlinjen.

Jag räknar med att vi kommer få se en liknande matchbild den här gången. Att spela mot samlade försvar är inte Englands främsta styrka. De är som bäst när Sterling, Saka och company ges ytor i djupled men så kommer det nog inte att bli här.

England gjorde tre mål mot Andorra de sista tjugo minuterna senast och mot Ungern gjorde man samtliga fyra mål i den andra halvleken. Jag tror på något liknande här.

Andorra kommer att tröttna mot slutet men den första halvleken har man klart bättre möjligheter att hantera. Därför finner jag ett intressant spel i Andorra +1.5 första halvlek (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Andorra +1.5 första halvlek
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: