28 juni 2019 Venezuela Argentina Speltips

Speltips Argentina – Bolivia 10/9: VM-kval

Tufft VM-kvalmöte väntar för Bolivia när man ska ta sig till Argentina. Det kan vara sista chansen att våga drömma om VM 2022.

Det är inte enkelt att slå sig fram i det sydamerikanska VM-kvalet och det faktum att man spelar kvalet som en enda stor tabell, likt en fotbollsliga med tio inblandade lag, gör att utrymmet för misstag är ganska litet.

Det gör att Bolivia redan nu har hamnat i en situation som inte är särskilt gynnsam. I tabellen har man sex poäng, men i för sig bara fyra poäng upp till Colombia på playoff-platsen till VM 2022. Det är ingen omöjlighet, men tiden börjar bli knapp för Bolivia.

Än så länge har Bolivia bara en vinst, men man har bara förlorat hälften av sina åtta matcher och är trots allt ganska svårslagna. Med det sagt har Bolivia vansinniga 19 insläppta mål, om än med 12 gjorda mål framåt.

Argentina då? Jo, man kommer från den galet inställda matchen borta mot Brasilien, där hälsomyndigheten klev in på matchen och avbröt den efter bara några minuter. Vansinne. Nu har man därmed fått spara benen och skallarna inför den här matchen, men går det att ladda om?

Min känsla är att Argentina är redo att gå på knock mot Bolivia, som är ett ihåligt försvar, men med en offensiv spets som kan ge sig själv till känna. Argentina behöver tre poäng i toppen av VM-kvalet och hemma mot Bolivia måste man gå för det. Gärna med målskillnadsmarginal.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nattmatch i Sydamerika

Om vi ser till vilka spelare som ska vara dominanta för Argentina är det uppenbart att Lionel Messi inte är fullt så dominant som han har varit tidigare, även om hans siffror i det argentinska landslaget inte är i närheten av vad han presterat i FC Barcelona i stort. Men just nu är det exempelvis Lautaro Martinez som är den bästa målskytten med tre gjorda mål i det här VM-kvalet. Lionel Messi står bara på två mål, varav båda på straff.

Med det sagt är det uppenbart att vi har ett Argentina som är flera mil bättre än vad Bolivia är. I det bolivianska landslaget är anfallaren Marcelo Moreno viktig, med hela åtta mål på sju matcher än så länge. Det är ett vansinnigt facit. Det är också extra imponerande med tanke på att laget bara har gjort tolv mål.

I för sig är en målskörd på tolv mål ganska bra och det kanske är det som gör att man trots allt har en liten chans borta mot Argentina här. Det argentinska landslaget är i ett läge där man behöver vinna och inte har råd med fler poängtapp. Detta efter tre oavgjorda på sju omgångar.

Jag tror på ett Argentina som går stenhårt för att vinna, men ett Bolivia som säkert kan streta emot och göra det bra framåt.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1.65 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 01:30, fredag 10 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: