23 mars 2018 Argentina Italien Speltips

Speltips Argentina – Uruguay 19/6: Nattmatch

Natten till lördagen den 19 juni 2021 spelas tungviktsmötet mellan Argentina och Uruguay i Copa America. Vad kan vi vänta oss från matchen?

Efter att ha stått över den första omgången är det nu dags för Uruguay att kliva in i Copa Americas gruppspel när man spelar mot Argentina, den klart svåraste motståndaren i hela den här gruppen.

Å andra sidan består sydamerikansk fotboll numera av en rad tunga lag, som alla har en bra chans att gå långt i Copa America.

Ett sådant lag är Chile, som argentinarna spelade mot i den första omgången. Då slutade matchen 1-1 trots att Argentina var stora favoriter på förhand. Men som vanligt visade sig Chile vara ett svårslaget lag.

Nu är det fyra lag (av totalt fem) som tar sig vidare från gruppspelet, varpå det egentligen inte är någon enorm press på Argentina efter poängtappet. Snarare tvärtom. Det är i slutspelet som man behöver pricka formen och gruppspelet kanske mest ska ses som ett sätt att trimma laget. Med det här upplägget som alltså råder.

Dessutom består gruppen av några sämre lag som man helt enkelt inte ens ska kunna hamna bakom i en grupptabell ens om man försöker. Jag tänker bland annat på Bolivia, som rimligen inte borde ha något att hämta mot Argentina.

Vill du slippa att omsätta din bonus? No Account Bet har just nu en omsättningsfri bonus på 100 kronor till alla sina nya kunder under EM 2021 och Copa America. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kan Messi vinna Copa America?

Många håller Lionel Messi som världens genom tiderna bästa fotbollsspelare, men då ska man ha med sig att det trots allt är en spelare aldrig har vunnit någonting med sitt landslag. Trots att han spelar i ett av världens absolut bästa landslag.

Copa America har Argentina aldrig vunnit på 2000-talet och Brasilien har bland annat vunnit turneringen fem gånger sedan argentinarna kunde lyfta pokalen sist. Det är ganska slående siffror.

Nu blir Lionel Messi allt äldre och kanske är det här sista chansen till att vinna Copa America? Troligen spelar han en turnering till (minst) och ett VM 2022, men det börjar brinna i knutarna. Börjar han känna pressen?

Uruguay har inte spelat någon match än och är därmed lite svårbedömda, men i VM-kvalet har man sett ganska skakiga ut. Däremot är man fortsatt ett starkt defensivt lag när man lägger sig an med den inställning som behövs i ett mästerskap.

Här tror jag på en tät tillställning. Det blir ofta det när lagen möts i tävlingssammanhang.

Under 2,5 mål spelas till 1,61 gånger insatsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,61
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00, lördag 19 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: