19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Belgien – Estland 13/11: Överkörning

Det mesta talar för att Belgien kommer att säkra sin biljett till VM i Qatar 2022 när man gästas av Estland i VM-kvalet. Matchen spelas lördagen den 13 november 2021 med avspark kl 20.45.

Inför det stundande avgörandet toppar Belgien VM-kvalets grupp E med fem poängs marginal ner till Tjeckien och Wales. Tjeckien har därtill en match mer att spela och allt pekar nu mot att Belgien kommer att säkra gruppsegern då man tar emot nästjumbon Estland som står på fyra poäng efter sex matcher.

Belgien tappade poäng i bortamötet Tjeckien i våras som slutade oavgjort men i övrigt har man gått rent i det här VM-kvalet. Efter sommarens EM har man spelat tre VM-kvalmatcher. Man inledde då med att besegra Estland på bortaplan med 5-2. Därefter slog man Tjeckien med 3-0 hemma och Belarus med 1-0 borta.

Den senaste landslagssamlingen vigdes åt slutspelet av Nations League där man föll mot både Frankrike och Italien.

Nu tar man alltså emot ett Estland som vann sin första match i det här VM-kvalet vid den senaste landslagssamlingen. Man besegrade då Belarus med 2-0 på hemmaplan. I matchen dessförinnan hade man också klarat att ta poäng borta mot Wales, vilket gör att man totalt tagit fyra poäng.

Mötet mot Wales slutade 0-0 men i övrigt har det blivit många målrika matcher för Estlands del. Man inledde kvalet med att förlora med 6-2 mot Tjeckien och med 4-2 mot Belarus. Därtill kan även 5-2-förlusten mot Belgien adderas till den kategorin.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klasskillnad

Roberto Martinez och hans gyllne generation av belgiska storstjärnor fortsätter sin jakt på stora triumfen. Det en gång så unga och lovande manskapet är idag runt 30-årsåldern och VM i Qatar 2022 kanske blir sista chansen för dessa spelare att vinna ett mästerskap.

Här och nu handlar det emellertid först och främst om att lyckas ta sig dit och det kommer man, av allt att döma, att lyckas med. Man är förstås väldigt stora favoriter inför den här matchen då ett rakt spel på hemmalaget endast ger omkring 1.05 gånger insatsen.

Senast lagens möttes chockstartade Estland genom att göra mål redan i matchens andra minut. Men det, numera, rutinerade belgiska laget fick ingen panik och kunde vända och vinna matchen med god marginal.

Att Estland lyckades göra två mål mot detta Belgien var en stark bedrift som jag har svårt att tro att man kommer kunna upprepa på bortaplan.

Även om Belgien saknar Romelu Lukaku kan jag inte se något annat än att man kommer att vinna den här matchen relativt stort. Estland har blixtrat till i delar av matcher men totalt sett har man inte ett lag och en defensiv organisation som kan hålla fortet mot ett motstånd av Belgiens kaliber.

Därför blir mitt spel Belgien -3 (asian handicap) till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien -3 (asian)
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 13 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: