21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips Belgien – Grekland 3/6: EM-fokus

Det blir inget EM 2021 för Grekland, men Belgien försöker vässa formen inför det tuffa gruppspel som väntar i EM-turneringen senare i juni månad.

För att vässa formen på allra bästa sätt inför vad som komma skall i Europamästerskapet 2021 har Belgien bokat in två tuffa träningslandskamper innan det är dags för avfärd.

Grekland väntar i den första matchen och ett par dagar senare ska man också spela mot de regerande VM-finalisterna Kroatien i genrepet. Snacka om att tuffa till konkurrensen på allvar innan det är allvar.

Men samtidigt möter man ett Grekland som inte ska spela EM 2021 och som av den anledningen inte har någonting att bry sig om. De tär klart att man försöker vässa sin form inför höstens VM-kval, där man bland annat ska möta Sverige, men den här samlingen blir också ett bra tillfälle för yngre spelare att få visa upp sig.

Men ärligt talat har Grekland varit lite krampaktiga på slutet, även om 1-1 var imponerande mot Spanien i VM-kvalpremiären. Men 1-1 mot Georgien i matchen därpå visar ändå att Grekland fortfarande är ett landslag som kanske inte ska vara givna i EM-sammanhang. Det är också därför man inte är där.

Belgien tar ton direkt

Det återstår att se om Kevin De Bruyne kommer att vara sugen på att spela innan EM 2021, men då han spelade Champions League-final så sent som i lördags är det inte omöjligt att den belgiske stjärnan står utanför laget här.

Eden Hazard har en svag säsong bakom sig, men kunde spela mer på slutet och kanske får han lyftet som behövs när det nu är dags för landslaget.

Min aning är att belgarna formerar ett starkt lag mot Grekland, i ett försök att sätta formen inför det som komma skall. När man spelar på hemmaplan är Belgien också otroligt svårstoppade.

Grekland har man dock inte mött sedan VM-kvalet för fyra år sedan och då var det idel täta matcher. Men nu har man inte mycket att spela för och lär väga lätt mot Belgien.

Belgien -1,25 (asian handicap) spela till 1,72 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, torsdag 3 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: