19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Belgien – Vitryssland 30/3: Fullt ös

Vitryssland eller Belarus är nästa utmanare för storfavoriten Belgien. Vi rekar med odds inför tisdagens VM-kval. Datum? Den 30 mars 2021.

Att det var Belgien som klev in som stora favoriter inför gruppspelet i VM-kvalet råder det ingen tvekan om, inte minst mot bakgrund av att det belgiska landslaget tog sig långt i det senaste stora mästerskapet, VM 2018.

Det är Belgien som gäller som outsider inför sommarens Europamästerskap och en hel del pekar på att den gyllene generation spelare man har nu kan pricka formen tillsammans när det behövs som mest. Även om det främst är i offensiven som Belgien har ett magiskt landslag.

Men det är ett tufft kvalspel som nu väntar för laget. Nu ska man alltså försöka vinna sin grupp bestående av totalt fem lag, för att den vägen ta sig direkt till VM 2022 i Qatar. Men då det bara finns en direktplats finns där inte heller enormt utrymme för misstag.

Belgien ligger just nu tvåa efter att ha spelat 1-1 borta mot Tjeckien i den första matchen. Detta tjeckiska landslag vann med hela 6-2 mot Estland i sin första match och har visat sig vara en liten outsider i den här gruppen. Det blir alltså inte raka vägen in i mål för Belgien.

Belgien vann visserligen mot Wales, en annan tuff utmanare i gruppen, och ska nu möta ett Vitryssland som vann mot Estland med 4-2 i sin hittills enda match i gruppen. Men det här ska väl inte Belgien kunna misslyckas med att vinna?

Belgien sätter tonen direkt

Belgien har ett minst sagt starkt landslag och i sin offensiv finns det nog att laborera med för belgarna. Det gör att jag inte kan se annat än att Belgien tar ton direkt mot Belarus, ett landslag som inte är på samma nivå.

Belgien har bara förlorat en av sina 18 senaste matcher i VM-kvalsammanhang och har dessutom varit ett lag som tagit sig enkelt till mästerskapen sista åren. Efter flera års ökenvandring är det uppenbart att man nu har något stort på gång.

Belarus, eller Vitryssland, har släppt in minst två mål i sina fyra senaste VM-kvalmatcher och har ett ihåligt försvar. Mot ett motstånd som Belgien kommer det att kosta betydligt mer än vad det kanske gör mot Estland.

Belgien vinner båda halvlekarna spelas till 1,62 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien vinner båda halvlekarna
Odds: 1,62
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, tisdag 30 mars 2021
TV: 
Stream: