Costa Rica Paraguay 4 juni 2016

Speltips Bolivia – Paraguay 14/10: Hemmaplan avgör

Det sydamerikanska VM-kvalet fortsätter redan sent på torsdagskvällen den 14 oktober 2021 svensk tid, när Bolivia möter Paraguay.

Det är vidöppet i det sydamerikanska VM-kvalet och med lite mer än en tredjedel kvar att spela finns det flera lag som har en god chans att nå VM 2022.

Men det finns också lag som börjar hamna i kläm och som behöver vinster alldeles strax för att drömmen om VM inte ska dö redan nu. Ett sådant lag är Bolivia och frågan är om inte Paraguay är ett annat?

Det är fyra lag som tar direktplatser till VM 2022, och ett femte lag som sedan får kvala sig via ett playoff för att försöka nå huvudturneringen.

Brasilien och Argentina tar två av direktplatserna, det vågar jag lova, men där bakom är det vidöppet. Ecuador är trea i tabellen med 16 poäng, samtidigt som Paraguay har 12 poäng (utanför VM-platserna just nu) och Bolivia har 9 poäng (en bra bit efter).

Men en trepoängare för endera lag här kan ställa saker och ting i ett helt annat ljust inför fortsättningen. Jag skulle påstå att laget som vinner här plötsligt är med i racet på allvar igen.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Bolivia är svårslagna hemma

Efter elva spelade omgångar kan vi konstatera att Bolivia har svårt att vinna sina matcher och att man förlorar för många, men det är på hemmaplan som man kan ställa till det.

I sin senaste hemmamatcher har man vunnit mot Peru, vunnit mot Venezuela, förlorat med uddamålet mot Ecuador och förlorat med 1-2 mot Argentina. Det är ingenting att skämmas för.

Snarare tycker jag att man har ett bra facit på hemmaplan och att Bolivia gång på gång visar att man inte går att köra över hur som helst.

Paraguay står därmed inför en tuff uppgift och även om man har klart färre förluster (bara 3 på 11 omgångar) tycker jag att det finns mycket med Paraguay som inte imponerar. Jag tror inte att vi ska räkna med att laget åker till Bolivia och vinner. Det vore rent av förvånande.

X (oavgjort) spelas till 3.25 gånger insatsen hos Mr Green. Det är inte omöjligt med både 1-1 och 0-0 i den här matchen. Oddset lockar också då jag ser framför mig en tät match.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3.25
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 22:00, torsdag 14 oktober 2021

Jämför odds: