15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Bosnien – Finland 13/11: Mycket på spel

Mycket står på spel när Bosnien-Hercegovina tar emot Finland i VM-kvalet. Matchen spelas lördagen den 13 november 2021 med avspark kl 15.00.

Vi kan nog räkna med en dramatisk avslutning av VM-kvalets grupp D där Bosnien-Hercegovina och Finland gör upp med Ukraina och Frankrike om de två topplaceringarna. Inför avgörandet toppar Frankrike gruppen, tre poäng före Ukraina. Ukraina har dock en match mer spelad än de övriga.

Finland är, med två matcher kvar att spela, en poäng efter Ukraina och en poäng före Bosnien-Hercegovina.

Bosnien-Hercegovina har kvar att möta först Finland och därefter, på tisdag, tar man emot Ukraina. Vinner de dessa två hemmamatcher blir man, som sämst, tvåa i den här gruppen.

Men nu tar vi en match i taget. Här och nu står mycket på spel och förutsättningarna är jämna. När Bosnien-Hercegovina och Finland möttes i våras slutade det 2-2. Sedan dess har lagen följts åt i tabellen och det har generellt varit väldigt jämnt i den här gruppen.

Bosnien-Hercegovina har under hösten kryssat borta mot Frankrike och därefter fick man bara oavgjort hemma mot Kazakhstan. Den senaste landslagssamlingen vann man sedan borta mot Kazakhstan samt kryssade borta mot Ukraina.

Finland har i sina fyra matcher under hösten tagit sex poäng. Man har vunnit mot Kazakhstan både hemma och borta men har däremellan förlorat borta mot Frankrike samt mot Ukraina på bortaplan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen värnar om poängen

Det är, minst sagt, upplagt för dramatik i den här gruppen. Det mesta talar väl för att Frankrike kommer kunna säkra förstaplatsen men därefter är det väldigt öppen mellan Ukraina, Finland och Bosnien-Hercegovina.

För Finlands del ser spelschemat tuffast ut. Efter den här bortamatchen har man kvar att möta Frankrike på hemmaplan på tisdag.

Bosnien-Hercegovina är en poäng efter Finland men har fördelen av att spela sina två avslutande matcher på hemmaplan. De står också som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak etta på den här matchen ges till ett odds omkring 2.09.

Vi har att göra med två väldigt jämnstarka lag men med skilda styrkor och svagheter. Finland får sägas ha det starkare kollektivet och försvarsspelet medan Bosnien-Hercegovina har den vassare spetsen i spelare som Dzeko, Pjanic och Kolasinac.

Hemmaplansfördelen gör Bosnien-Hercegovina till rättmätiga favoriter men utgången känns oviss och ett oavgjort resultat känns kanske mest troligt. Förutsättningarna ger att en förlust vore ödesdiger för båda lagen och det kan nog borga för en lite mer försiktig och taktiskt inriktad match.

Framförallt lär Finland komma att försvara sig lågt med en fembackslinje och satsa på omställningar med en evigt jagande Teemu Pukki längst fram. Jag tror på en tät och målsnål batalj och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.66 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00, lördag 13 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: