11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Bosnien – Kazakstan 7/9: Måstematch

Bosnien har ett par hedersamma poängtapp bakom sig, men måste nu vinna hemma mot Kazakstan i VM-kvalet den 7 september 2021.

Ur ett svenskt perspektiv är det en trevlig och spännande resa som det bosniska landslaget har nu, med flertalet spelare med rötterna i Sverige och som alla dessutom spelat i de regerande svenska mästarna Malmö FF.

Just nu är det Anel Ahmedhodzic som är mest på allas läppar, men mittbackskollegan Dennis Hadzikadunic är också given i startelvan vad det verkar. Adi Nalic är numera också med i truppen, men startar inte matcherna, även om han fick speltid nu när laget slog Kuwait i en träningsmatch den här helgen.

Men detta är hur som helst bara några av flera unga spelare som får mycket speltid och förtroende i Bosnien för närvarande, med rutinerade rävar som Miralem Pjanic och Eden Dzeko längst fram. Dessa är tänkta att stå för ,ålen.

Om man ska tolka resultaten och spelet på senare tid är det främst spelarna som ska stå för målen som har underpresterat och det var bland annat det som var skälet till att man föll i playoff till EM 2021.

Nu försöker man ta sig till VM 2022, men som bekant är resan dit betydligt svårare och ska man lyckas behövs tre poäng mot Kazakstan nu, men också i oktober månad då man möter samma lag fast på bortaplan. Faktum är att Bosnien troligen behöver vinna samtliga fyra matcher som man har kvar att spela.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Matchen mot Frankrike ett kvitto

I förra veckande spelade man 1-1 mot Frankrike i en stark match och man visade då återigen att man är ett landslag som kan stå upp mot de allra bästa, även om det sker lite för sällan och även om man fortsätter att tappa poäng mot betydligt sämre lag.

Med det sagt kan poängen ha varit meriterande inför fortsättningen. Nu står man på 2 poäng av 9 möjliga och har med det hela sju poäng upp till serieledning och Frankrike, om än med två matcher förra spelade.

Målet är inställt på att knipa andraplatsen, som nu innehas av Finland, och vinner man mot Kazakstan är Bosnien troligen tvåa i tabellen. Så liten är marginalen för närvarande.

Därför tror jag att man tar sig an mötet med Kazakstan, ett landslag som inte bör kunna slåss om en playoffplats ens, med stor koncentration. Det är trots allt ett landslag som bara har släppt in sex mål på fyra omgångar och som har två inspelade poäng redan. All respekt för motståndet behövs.

Under 2,5 mål spelas till 1.80 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: