28 juni 2019 Venezuela Argentina Speltips

Speltips Brasilien – Argentina 5/9: Sydamerikanskt stormöte

Det blir ett sydamerikanskt tungviktsmöte i VM-kvalet där ettan möter tvåan i tabellen.

Brasilien tar emot den eviga rivalen Argentina på hemmaplan i det stora mötet mellan Sydamerikas två tungviktare. Brasilien har efter sju matcher full pott hittills och toppar tabellen på 21 poäng.

Argentina är tabelltvåa med 15 poäng efter lika många matcher, de är fortfarande obesegrade men åkte på flera kryss i upptakten till Copa America tidigare i år. I Sydamerika spelar alla lag i samma grupp där topp fyra har direktplatser till VM, så båda dessa lagen är i stort sett garanterade en plats, men det är såklart mycket ära som står på spel i en sådan här match.

Trots att det är Brasilien som leder tabellen lär det dock vara Argentina som går in i mötet med högst svansföring då de besegrade brasilianarna med 1-0 i finalen av Copa America under mitten av juli efter ett mål av Ángel Di María i första halvlek som räckte för vinsten.

Det kommer dock inte att vara lätt att försöka återupprepa det på brasiliansk mark mot ett lag som minst sagt bör vara revanschsuget efter sommarens finalförlust. Men det kommer inte riktigt vara normala förutsättningar heller med tanke på pandemiläget.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina har en unik chans

Båda lagen har inlett det här landslagsuppehållet med varsin vinst. Argentina slog Venezuela med 3-1 på bortaplan i en match de dominerade. Brasilien vann i sin tur borta mot Chile i tuff match men där brassarna var snäppet vassare i avsluten och fick med sig en 1-0-vinst.

Argentina var definitivt det lag som såg bäst ut av de båda i deras respektive matcher och även om motståndet såklart var lättare så ska man inte underskatta Argentina här. Något som talar för att de har en extra god chans just på söndag är nämligen att Brasilien drabbats ganska hårt av Premier Leagues strikta regelverk kring att släppa spelare till länder som är rödlistade ur coronasynpunkt.

Argentina har därmed lyckats få loss sina spelare, men Brasilien får klara sig utan bland andra Fabinho, Richarlison, Gabriel Jesus och Thiago Silva samt målvakten Ederson. Trots detta så kan Brasilien ställa upp med en väldigt stark elva, men kanske inte riktigt så stark som Tite hade velat.

Gästerna har med andra ord ändå en chans här som de kan ta tillvara på. Trots vinst mot Chile så imponerade inte Brasilien tidigare i veckan och de kan mycket väl få problem med ett väldigt vasst Argentina. För de 3.15 som No Account Bet erbjuder så är den raka tvåan klart spelvärd i min mening och det blir även vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina vinner
Odds: 3.15
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: