16 november 2016 Peru Brasilien

Speltips Brasilien – Ecuador 27/6: Säker gruppseger

Brasilien går in som tunga favoriter när de tar sig an Ecuador i Copa America sent på söndag kväll.

De regerande mästarna av Copa America har öppnat årets turnering starkt igen med tre raka segrar i sina tre första gruppspelsmatcher. De inledde turneringen med att köra över Venezuela med 3-0 i premiären och fortsatte på samma spår mot Peru då de vann med 4-0 mot det lag de mötte i finalen för två år sedan.

Colombia som de mötte i torsdags var deras första riktiga test och mötet målades på förhand upp som en gruppfinal. Där släppte de in sitt första mål på sju matcher efter bara tio minuter då Luis Díaz stänkte in en vacker cykelspark i målet. Colombia ledde nästan hela matchen medan Brasilien tryckte på, kvitteringen kom med cirka tio minuter kvar av ordinarie tid och vändningen var fullbordad i minut 90+10’ (!).

Det var verkligen inte med stora marginaler man slog Colombia, men sett över hela matchen var man det bättre laget och nu väntar återigen lättare motstånd. Brasilien har redan säkrat förstaplatsen i gruppen, men lär vilja gå in i slutspelet med fyra vinster i bagaget.

Ecuador kommer vara beroende av andras resultat

Medan Brasilien vunnit alla sina matcher hittills så jagar fortfarande Ecuador sin första trepoängare i mästerskapet med en match kvar att spela. I nuläget ligger de på fjärdeplats i tabellen med två inspelade poäng. De fyra bästa lagen går vidare till slutspel, men Venezuela på femteplats har också två poäng och möter ett betydligt mer lätthanterligt motstånd i kvällens match.

Många ecuadorianer lär nog hålla ögonen på hur det går i Venezuela – Peru som spelas parallellt och hoppas på en peruansk seger. Ifall det tillslut blir målskillnad som avgör så har Ecuador åtminstone två till godo på Venezuela, men med Brasilien som sista motståndare vet man aldrig om det räcker med tanke på hur bra brassarna sett ut under våren och sommaren.

Gissningsvis kommer Ecuador inte ha mycket spel mot Brasilien och har som sagt ett intresse av att försöka hålla nere siffrorna. I det här läget måste de hoppas på att Venezuela förlorar och försöka att inte förlora med för stora siffror själv.

Brasilien som i sin tur vunnit tio raka matcher och bara släppt in ett mål i de senaste sju lär kanske inte gå all-out här, men man lär heller inte släppa in Ecuador i matchen i onödan och brassarna är nog måna om att fortsatt försöka hålla tätt bakåt. Oddsen på rak vinst är lite låga, men oddsen på att Brasilien vinner och håller nollan är därmed klart spelvärda i mina ögon för 2.10 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner mot noll
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: