Speltips Tunisien Nigeria 17 juli 2019

Speltips Centralafrikanska Republiken – Nigeria 10/10: Revansch

Ett returmöte från i torsdags väntar mellan Centralafrikanska republiken och Nigeria då de drabbar samman under söndagen.

Centralafrikanska republiken stod för en riktig skräll i torsdags då de reste till Nigerias huvudstad Lagos och fick med sig tre blytunga poäng hem från gruppens absolut tuffaste match på spelschemat i det afrikanska VM-kvalet.

Nigeria är klara favoriter i grupp C som utöver de själva och den Centralafrikanska republiken också innehåller Kap Verde och Liberia. Nigeria har sedan tidigare vunnit båda sina öppningsmatcher mot de två sistnämnda lagen och kunde så gott som spika gruppsegern i torsdags vid vinst då de hade haft ett försprång på fem poäng ned till Kap Verde i sådana fall.

Men saker och ting gick inte riktigt som planerat och trots nigeriansk dominans under matchens gång så lyckades de inte få hål på det centralafrikanska försvaret. De var riktigt nära vid ett par tillfällen, men matchen skulle istället bli ett skolboksexempel på hur det kan straffa sig att sumpa chanser.

I den 91:a minuten var det istället Karl Namnganda från bortalaget som fick tag på bollen efter en försvarsmiss och kunde spika slutresultatet 0-1 till gästerna istället.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gruppen lever fortfarande

Resultatet gör så att gruppen i allra högsta grad lever. Centralafrikanska republiken var i stort sett helt uträknade efter att bara ha fått med sig en poäng från matchen mot Kap Verde och gått tomhänta från mötet med Liberia som är lägst rankade i gruppen.

Ingen hade nog räknat med att de skulle plocka upp en trepoängare i Nigeria, men så blev det och nu är gruppen återigen vidöppen. Det behöver dock följa upp det sensationella resultatet med ytterligare poäng här för att Nigeria inte ska dra ifrån, vilket kan bli väldigt svårt. Det är bara gruppettan som avancerar vidare till den tredje och sista rundan i kvalet, så det finns inte mycket utrymme för misstag.

Nigeria är utan tvekan det bästa laget i gruppen och tillhör en av de högst rankade lagen på hela kontinenten. Med anfallsvapen såsom Napolis Victor Osimhen och Leicesters Kelechi Iheanacho ska de inte ha några problem mot ett land vars trupp hade haft det tufft i Superettan.

Nigeria har dock inte utklassat sina motståndare på senare tid direkt, men med tanke på hur chansartat Centralafrikanska republikens mål kom till senast och hur dominanta Nigeria var så ser chanserna i alla fall goda ut för att hålla nollan vid vinst. Jag tror att Nigeria kommer att kontrollera matchen och vinna den mot noll, vilket går att finna för klart spelvärda 1.66 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nigeria vinner mot noll
Odds: 1.66
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: