11 oktober 2017 Brasilien Chile

Speltips Chile – Venezuela 15/10: Drömmen lever

Venezuela och Chile drömmer om att få delta i VM 2022, men båda behöver tre poäng i VM-kvalet natten till fredagen den 15 oktober 2021.

Det börjar bli tight i kampen om de sista VM-platserna i Sydamerika, där vi redan nu kan räkna med att Argentina och Brasilien tar två av totalt fyra direktplatser.

Som vanligt har stornationerna dominerat kvalspelet från första stund och inget av lagen har noterats för någon förlust än så länge. Detta bland annat beroende på att matchen man skulle spela mot varandra blev inställd.

Men hur som helst är det nu öppet krig om övriga två direktplatser, men också playoff-platsen som det femteplacerade laget i tabellen får ta. Totalt tio lag gör upp om platserna till VM 2022 i Sydamerika och just nu är känslan att Uruguay, Ecuador, Colombia och Paraguay är huvudutmanarna.

Men det är så pass jämnt i tabellen att ett par vinster åt rätt håll kommer att få det att skaka igen. Chile har tio poäng, men bara fem poäng upp till playoff-platsen. Det kan med andra ord bli liv i det hela igen om man vinner mot Venezuela.

Venezuela är för övrigt jumbo och enligt vissa borträknade redan, men faktum är att man krymper avståndet upp till Colombia och playoff-platsen till fem poäng om man vinner mot Chile. Det är verkligen sista chansen för deras del.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Venezuela har slagit Chile förr

Faktum är att Venezuela vann mot Chile senast det begav sig i det här VM-kvalet, då på hemmaplan. I den matchen tog man tre poäng efter 2-1 och en stark insats.

Men därefter har man åtta förluster och den övergripande känslan är att Venezuela är ett något för svagt lag för att spela mot de här lagen.

Samtidigt tog man plötsligt tre poäng hemma mot Ecuador tidigare den här veckan. Man har det i sig att skrälla mot bättre lag, men när det sker är det nästan uteslutande på hemmaplan.

Chile är också väsentligt starkare på hemmaplan och som vanligt spelar man en kontrollerade, ganska defensiv fotboll. Det gör att jag tror på en målsnål historia här också.

Venezuela +1,5 spelas till 1.64 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Venezuela +1,5
Odds: 1.64
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 02:00, fredag 14 oktober 2021

Jämför odds: