28 juni 2019 Venezuela Argentina Speltips

Speltips Colombia – Argentina 9/6: VM-kval

Det är VM-kval i Sydamerika när landslagen i Europa laddar upp för EM 2021. Vi rekar med odds inför Argentina mot Colombia.

Som bekant är det alltid ett vansinnigt långt kvalspel för att kvalificera sig hela vägen till en VM-turnering i Sydamerika och man kör vidare på det tidigare upplägget med tio lag i en och samma serie.

I Europa kör vi som bekant med olika mindre grupper, men det är ett system som man inte har provat på i Sydamerika på samma sätt. Dels har det väl att göra med att man inte lika många nationer, och dels har man på det här sättet säkerställt fler intressanta matcher.

Därför är alla tio stora sydamerikanska fotbollsnationer i en och samma grupp. Det gör det i för sig väldigt svårt för de lite, lite mindre nationerna att gå till VM-turneringar. Brasilien och Argentina dominerar som bekant nästan alltid och sen är det ett getingbo bakom.

Efter fem spelade omgångar ser vi just ett dominerande Brasilien, som på fem omgångar har fem vinster, 14 gjorda mål framåt och endast två insläppta.

Argentina är tvåa i tabellen, fyra poäng bakom, men bakom argentinarna är det ett stort getingbo med massvis av lag som gör upp om placeringarna i toppen. Kom ihåg att det är de fyra bästa lagen som kommer att gå till direkt till VM 2022, medan det femte laget får spela ett playoff.

Colombia får det tufft

Colombia har haft uppenbara defensiva problem under inledningen på VM-kvalet och har efter fem spelade omgångar redan släppt in elva mål. Det är aningen för mycket för att vara nöjda. Det är dessutom bara Peru och Bolivia som har släppt in fler mål hittills.

Samtidigt gör Colombia en del mål framåt och är på sju poäng, samma som fjärdeplacerade Paraguay. Med andra ord kan man klara sig vidare till VM i slutändan ändå.

Tänk också på att det bara har spelats fem matcher och att det ska spelas totalt 18 stycken. Det kommer att hinna hända väldigt mycket innan VM 2022 ska till att avgöras vintermånaderna nästa år.

Argentina är ett starkare lag och i det här skedet måste man gå hårt för att vinna.

Över 2,5 mål spelas till hela 2,35 gånger såsen hos Betsafe. Med tanke på hur Colombia spelat hittills är det ingen orimlighet.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,35
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00, onsdag 9 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: