Speltips Colombia – Brasilien 10/10: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 10 October 2021

Söndagens hetaste match från det sydamerikanska VM-kvalet spelas mellan Colombia och Brasilien.

Colombia - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det råder ingen tvekan om vilka som är laget att slå i det sydamerikanska kvalet då Brasilien hittills inlett på ett perfekt vis. De har nio vinster av nio möjliga och har redan åtta poäng ned till Argentina som är den största utmanaren till förstaplatsen.

De har dock ännu inte mött sina ärkerivaler ännu då matchen blev uppskjuten efter kaosartade scener under det senaste landslagsuppehållet. Argentina var laget som vann Copa America tidigare i somras, men det är Brasilien som dominerar VM-kvalet utan konkurrens.

Under hösten har de i alla fall hunnit med att besegra Chile, Peru och nu senast Venezuela. Matchen mot Venezuela såg ut att kunna bli deras första poängtapp då venezuelanerna tog en tidig ledning och höll kvar under långa delar av matchen.

Brassarna lyckades dock kvittera med tjugo minuter kvar att spela och kunde stänka dit ledningsmålet i den 85:e minuten innan de dessutom avslutade med ännu ett mål på tilläggstid för att spika slutresultatet 1-3.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colombia kommer bjuda på tufft motstånd

Nu väntar dock en annan väldigt tuff bortamatch mot Colombia som också stod för en fin insats under sommarens Copa America. De nådde semifinalen där de åkte ut på straffar mot de blivande mästarna Argentina i en match med små marginaler. De vann sedan bronsmatchen mot Peru med 3-2 och tillhör absolut ett av de starkaste lagen i Sydamerika fortfarande.

VM-kvalet har dock inte gått så bra som de hade hoppats på ännu och de sitter i nuläget på femte plats i tabellen, den sista platsen som ger en biljett till fotbolls-VM. Paraguay är bara två poäng bakom så Colombia behöver verkligen få med sig ett resultat mot Brasilien för att inte riskera att halka ned i tabellen.

Hittills under hösten är de obesegrade med en vinst mot Chile och tre kryss mot Bolivia, Paraguay och nu senast borta mot Uruguay. Det var starkt att få med sig en poäng från Montevideo och de lär nog gå in med gott självförtroende inför söndagens drabbning mot ligaledarna.

Brasilien har som sagt vunnit alla matcher hittills, men de har ännu inte mött varken Argentina eller Colombia, vilket åtminstone på papper är deras två starkaste motståndare i kvalet. Insatsen mot Venezuela övertygade inte riktigt även om slutresultatet ser bra ut.

Colombia kan nog mycket väl få med sig en poäng här åtminstone och bli det lag som bryter Brasiliens vinstsvit. Jag tror på krysset här och för 3.15 hos Expekt så är det inte alls dumma odds.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kryss
Odds: 3.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 23:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: