24 juni 2018 Stryktipset Speltips

Speltips Colombia – Ecuador 14/10: Nyckelmöte

VM-kvalet i Sydamerika är hetare än på länge med ett vidöppet race om VM-platserna. Vi rekar med odds inför Colombia mot Ecuador.

I dagsläget är det faktiskt Ecuador som är det bäst placerade laget i den sydamerikanska VM-kvaltabellen, såklart efter Argentina och Brasilien. Men det är två lag som jag nästan anser är utom tävlan.

Med fyra direktplatser att dela ut totalt tycker jag att man ska se på det som att Argentina och Brasilien tar två, och övriga lag får slåss om de två övriga. Men det finns därutöver också en playoff-plats som blir som en bra livlina.

Ecuador – 16 poäng
Uruguay – 16 poäng
Colombia – 15 poäng
Paraguay – 12 poäng
Peru – 11 poäng
Chile – 10 poäng
Bolivia – 9 poäng
Venezuela – 7 poäng

I dagsläget är det alltså Ecuador som ligger bäst till, men det är ett getingbo bakom och med totalt sju matcher kvar att spela kan precis allting hända.

Men de inbördes mötena blir nyckelmatcher och framför allt när man spelar på hemmaplan måste man gå för att vinna. I Sydamerika är det uppenbart att landslagen gynnas något enormt av att slippa spela på bortaplan.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formen tveksam i båda lagen

Ecuador såg starka ut när man vann med klara 3-0 hemma mot Bolivia i början av den här landslagssamlingen, men efter förlusten borta mot jumbon Venezuela senast blev de tåter tydligt att man har enorma problem när man inte spelar på hemmaplan.

I VM-kvalet har man på bortaplan registrerat en förlust mot Venezuela, en förlust mot Uruguay, en förlust mot Brasilien, en uddamålsvinst mot Bolivia och en förlust mot Argentina.

Det är såklart ingenting som är iögonfallande uselt, men det är åtminstone ett tydligt tecken på att det främst är på hemmaplan som man tar sina poäng.

Colombia har, precis som flera andra lag, starkare papper på hemmaplan än på bortaplan, men det som är lagets styrka är att man sällan förlorar. Två förluster på elva omgångar är imponerande.

Colombia kommer från 0-0 hemma mot Brasilien, och 0-0 borta mot Uruguay innan det, och visar åter att man är svårslagna. Det talar för hemmalaget här.

Under 2,5 mål spelas till 1.72 gånger insatsen hos Betsson. Den som vill höja oddset kan spela Colombia vinner och håller nollan. Det går att få till runt 2.50-2.60 hos flera spelbolag och är ett spännande tv-spel för den som tänker följa matchen live.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 23:00, torsdag 14 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: