14 november 2019 England Montenegro Speltips

Speltips England – Österrike 2/6: Skruva på saker

Gareth Southgate letar efter sin starkaste startelva när England laddar upp inför EM 2021 med att spela mot Österrike den 2 juni 2021.

England - Österrike

till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Att den engelska generationen unga spelare är starkare än på många, många år råder det ingen som helst tvekan om. Men nu är den stora frågan om det går att få ut det mesta av spelarmaterial i kommande EM-turnering.

Det faktum att England spelar merparten av sina matcher på hemmaplan gör att man har en stor fördel gentemot andra landslag inför turneringen – och kanske är det här den bästa chansen på många, många år att faktiskt knipa en EM-medalj.

Klart är i alla fall att förbundskapten Gareth Southgate har ett tillräckligt bra spelarmaterial för att kunna gå långt och här vill man försöka få allting på plats så tidigt det bara går.

Man har valt att ladda upp inför turneringen med ganska lätta matcher. Österrike är en hyfsat tuff match, men sen väntar Rumänien. Rimligen bör man vinna båda matcherna för att det ska kännas helt bra inför EM-gruppspelet om knappa två veckor.

Däremot ska man ha med sig att spelarna som spelade Champions League-final för några dagar sedan inte finns med i matchen mot Österrike och att man därmed inte kan formera sitt allra starkaste lag just här. Å andra sidan öppnar det för andra spelare att visa framfötterna och med konkurrenssituationen som råder behöver man göra det.

Odds inför EM 2021

Om vi ser på oddsen inför EM 2021 (eller EM 2020 som det officiellt fortfarande heter) är det uppenbart att England ska gälla som en av favoriterna till att ta en medalj eller rent av vinna hela smeten, samtidigt som Österrike är placerade långt ner i listan över oddsfavoriter.

Österrike har inte heller varit särskilt imponerande i VM-kvalet där man redan halkat efter, efter poängtapp mot Skottland och storförlust mot Danmark.

Dessutom såg man småskakiga ut i UEFA Nations League och har i mina ögon inte imponerat sedan EM-kvalet. Och som alla vet var det knappast i förrgår som det kvalades till det här stundande mästerskapet.

I gruppspelet har Österrike goda chanser att ta sig vidare då man hamnat i en lätt grupp (Nederländerna, Nordmakedonien, Ukraina). Men då krävs att man höjer sig.

England -1 (asian handicap) spelas till 1,77 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: England -1 (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 2 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: