17 november 2019 England Kosovo Speltips

Speltips England – San Marino 25/3: Slakt

Det mer offensivt balanserade engelska landslaget hoppas köra över San Marino i den första VM-kvalmatchen till Qatar-VM 2022.

I en grupp som består av England, Polen, Ungern, Andorra, Albanien och San Marino vore det nästan läge att dela ut Nobels Fredspris till det engelska landslaget om man lyckas missa ett avancemang till VM i Qatar 2022.

Det här ska bara vara en formalitet för det engelska landslaget, som med en så pass enkel lottning också får alla chanser att spela in ett nytt, fräscht landslag inför framtiden. Det är trots allt flera unga spelare som nu knackar på dörren för att få nya, tongivande roller.

Men låt oss fokusera på det första mötet i VM-kvalet, när England spelar hemma mot San Marino och givetvis är enorma favoriter.

England ska rimligen vinna den här matchen enkelt och möter ett lag som har gjort mål i blott tre av sina 28 senaste matcher i VM-kvalsammanhang. Som om det inte vore nog med det har man 43 raka förluster i dessa sammanhang.

Märk väl att England har spelat mot San Marino totalt fyra gånger under 2010-talet och såklart vunnit samtliga utan att släppa in mål. Totalt handlar det om 24-0 i målskillnad.

Hur formeras laget

Att England vinner matchen är det ingen fråga om och det känns inte vidare spännande att spekulera om den mer sportsliga delen av matchen.

Men det som är frågan och det som är intressant inför framtiden är hur man formerar laget och vilka spelare som egentligen kommer att prioriteras. Det är uppenbart att man har en spännande ung generation spelare som vill spela EM 2021.

Det är också det som hägrar för det engelska landslaget och det blir troligen det viktigaste för England inför det här mötet. Att försöka få ihop det som mer och mer kan likna en startelva i EM 2021.

I bortalaget är Davide Simoncini, lagkapten, avstängd. Som om det inte redan var ett lag som gällde som enorma underdogs på förhand.

England -3,5 (andra halvlek) spelas till 1,87 gånger såsen hos Hajper. Då orkar San Marino inte stå emot längre och det kan rassla till ordentligt.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England -3,5 (andra halvlek)
Odds: 1,87
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, torsdag 25 mars 2021
TV: 
Stream: