15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Finland – Frankrike 16/11: Inget målkalas

Finland går för att säkra andraplatsen i gruppen då man tar emot Frankrike i den sista matchen av detta VM-kval. Matchen spelas tisdagen den 16 november 2021 med avspark kl 20.45.

Finland har nu avgörandet i egna händer då man gör upp om andraplatsen i gruppen med Ukraina. Frankrike är redan klara gruppsegrare och Finland är inför den här omgången tvåa med två poängs marginal ner till Ukraina. Samtidigt som den här matchen spelas möter Ukraina Bosnien-Hercegovina på bortaplan.

Inför lördagens omgång var läget jämnt mellan Ukraina, Bosnien-Hercegovina och Finland. Finländarna svarade då för en heroisk insats då man, trots en utvisning på Jukka Raitala i den första halvleken, lyckades besegra Bosnien-Hercegovina med 3-1 på bortaplan. Därmed är bosnierna nu ute ur matchen om andraplatsen.

När Finland mötte Ukraina i oktober föll man tung på hemmaplan med 2-1. I matchen dessförinnan förlorade man även mot Frankrike borta med 2-0 men i och med segern senast har man nu ett läge som inte ser omöjligt ut på förhand.

Frankrike visade emellertid prov på vilken höjd som de besitter då man körde över Kazakstan med hela 8-0 i helgen. Kylian Mbappé blev fyramålsskytt och platsen i VM 2022 i Qatar säkrades.

Vid den senaste landslagssamlingen lyckades man även vinna Nations League. Man besegrade då både Belgien och Spanien och med dessa resultat i ryggen kommer man till den här matchen utan orosmoln eller bekymmer.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Låst matchbild

Förutsättningarna ger att Finland säkrar andraplatsen om man vinner den här matchen eller om Ukraina inte vinner mot Bosnien-Hercegovina. Finland har också ett måls bättre målskillnad än Ukraina och kan därmed gå vidare om man kryssar och Ukraina vinner.

Frankrike har svarat för bra insatser på sistone men ser vi till hela det här VM-kvalet så har man inte varit orubbliga. Man har kryssat i båda mötena mot Ukraina och man tappade även poäng hemma mot Bosnien-Hercegovina i september.

Det är förstås en väldigt tuff uppgift som Finland som står inför men det är nog stor skillnad på att möta ett Frankrike som behöver poängen och ett Frankrike som firade gruppsegern i lördags. Det är Finlands stora fördel med det här spelschemat.

Samtidigt kommer Ukraina utvilade till sin match mot Bosnien-Hercegovina då man inte spelade i lördags. Finland ska nog, med andra ord, inte räkna med att få hjälp av bosnierna.

Med det här finländska landslaget vet man vad man får. De kommer slita som djur och de kommer vara välorganiserade i sin defensiv. Vad gäller Frankrike är det mer osäkert. Didier Deschamps lär komma att rotera en del i laget och även om det innebär att spelare som vill stärka sina aktier kommer in tror jag inte att man som lag kommer komma upp i sin fulla kapacitet här.

Finland lär inte ta några stora risker initialt i den här matchen. Frankrike lär komma att dominera bollinnehavet stort och Finland kommer ligga lågt och göra det trångt i eget straffområde. Om Ukraina leder med ett par måls marginal med kvarten kvar förändras förutsättningarna men utgångsläget gör att jag tror på en ganska låst matchbild.

Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 1.85 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 16 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: