Speltips Frankrike – Bosnien 1/9: Ska städas bort

Frankrike välkomnar Bosnien-Hercegovina till Paris i en tidig retur i grupp D.

Som regerande världsmästare så var fransmännen favoriter till att ta hem EM-titeln i somras, men det gick inte riktigt enligt planerna. Det spekulerades kring vilket lag som skulle kunna stoppa detta Frankrike som har världsspelare på varje position, men efter att tillslut ha toppat dödens grupp så var det Schweiz som satte stopp för superlaget i åttondelen i en kaotisk match.

Vi fick se glimtar av hur bra Frankrike kan vara, framförallt kanske i öppningsmatchen mot Tyskland, men annars imponerade de inte direkt och spelet blev väldigt stillastående i anfallet mot både Ungern och Portugal, särskilt mot de förstnämnda.

Oavsett om vi får se ett Frankrike på spelhumör eller en medioker version så ska det dock räcka med råge för att toppa grupp D och säkra en plats i VM. Efter ett mycket överraskande kryss i öppningsmatchen mot Ukraina så hann les Bleus studsa tillbaka med en 2-0-vinst mot Kazakstan och med 1-0 mot just Bosnien i Sarajevo i våras.

Man kan inte påstå att de har övertygat i någon match under kvalspelet hittills, men det behövs inte riktigt heller då motståndet är flera klasser sämre.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inga förväntningar på Bosnien

Bakom Frankrike känns gruppen i alla fall rätt öppen även om Ukraina och Finland nog i första hand är favoriter till att lägga vantarna på andraplatsen i gruppen. Bosnien får en tuff start med ett dubbelmöte mot Frankrike direkt efter deras bortamöte mot Finland i Helsingfors.

Det är nog ingen som förväntar sig poäng mot Frankrike, men deras möte mot Kazakstan på tisdag kommer att spela väldigt stor roll för Bosniens chanser att kunna avancera.

Likt många länder nere på Balkan så har de några riktigt vassa spelare som slagit igenom i Serie A, men saknar kvalitet på alla positioner. De har för tunn trupp för att kunna ställa upp med en bra startelva helt enkelt även om Edin Dzeko och Miralem Pjanic absolut har mycket kvalitet i sig fortfarande. När de väl lägger skorna på hyllan finns det dock inte mycket att hämta bakom dessa två spelare tyvärr.

De kommer få det väldigt svårt att få hål på Frankrike på Stade de France även om de har Dzeko på topp. De har haft det svårt framåt generellt sett och Frankrike är bra på att täppa till och spela av sådana här matcher.

Deras enda mål de släppt in under kvalet hittills har varit mot Ukraina som fick ett väldigt osannolikt mål minst sagt. Nu släppte Frankrike in en del under EM, men detta är inte dödens grupp och även om nu inte Frankrike är på spelhumör så lär Bosnien troligtvis städas undan med ett eller två mål mot noll oavsett.

Att Frankrike vinner mot noll har dock inte särskilt lockande odds, istället slår vi till på en kombination av att Frankrike vinner matchen och att det blir under 3,5 mål för 1.81 hos No Account Bet och hoppas att det blir samma typ av trötta match som Frankrikes tidigare kvalmatcher har varit.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner & under 3,5 mål
Odds: 1.81
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: