6 juli 2018 Uruguay Frankrike Speltips

Speltips Frankrike – Kazakstan 13/11: Säkrar VM-biljetten

Frankrike går för att säkra en biljett till VM i Qatar 2022 när man tar emot gruppjumbon Kazakstan i VM-kvalet. Matchen spelas lördagen den 13 november 2021 med avspark kl 20.45.

Med två matcher kvar att spela toppar Frankrike VM-kvalets grupp D, tre poäng före Ukraina som dessutom har en match mer spelad. Det innebär att man kan säkra gruppsegern om man nu vinner mot Kazakstan som är sist i gruppen med sina tre poäng efter sju spelade matcher.

Det har inte varit någon spikrak resa för Frankrike genom det här VM-kvalet men nu talar det mesta för att man kommer att greja en direktkvalificering till VM 2022 i Qatar.

Sedan misslyckandet i sommarens EM har man spelat tre VM-kvalmatcher. I den första av dessa fick man bara ett kryss hemma mot Bosnien-Hercegovina. Därefter spelade man även oavgjort borta mot Ukraina. Båda matcherna slutade 1-1.

Den senaste VM-kvalmatchen hemma mot Finland lyckades man sedan vinna med 2-0. När man i våras mötte Kazakstan vann man på bortaplan med 2-0.

Nu kommer man emellertid från en framgång då man vid den senaste landslagssamlingen vann Nations League efter att ha besegrat både Belgien och Spanien.

Kazakstan har inte på något vis gjort bort sig det här VM-kvalet även om poängutdelningen kan antyda det. Tvärtom så har de stått upp väl mot alla lag. Man kryssat mot Ukraina i båda mötena och därtill fick man med sig en poäng från bortamötet mot Bosnien-Hercegovina i september.

I de två senaste matcherna blev det dock förlust mot både Finland och Bosnien-Hercegovina. Man spelade på hemmaplan i båda de matcherna och föll med 2-0 i bägge.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget målkalas

Frankrike har, förutom Kazakstan, kvar att möta Finland på bortaplan men det mesta talar för att man kommer att säkra gruppsegern i och med den här omgången.

Didier Deschamps manskap är förstås stora favoriter även hos spelbolagen inför den här matchen. Att de vinner ger endast omkring 1.05 gånger insatsen.

Frankrike har den överlägset bästa truppen i den här gruppen och kanske också hela Europas bästa landslag på pappret. Det har dock, som det sällan gör, gått som på räls utan man har tappat poäng både här och där. Man vann senaste mötet mot Kazakstan med 2-0 och ser vi till resultaten som de här båda lagen gjort i det här VM-kvalets är nog det mest logiska att den här matchen kommer sluta med ett liknande resultat.

Frankrike har inte vunnit någon av sina sex matcher med mer än två måls marginal och Kazakstan har inte förlorat med mer än två måls marginal i någon av sina sju spelade matcher.

Deschamps har en otrolig offensiv kapacitet i truppen men framförallt har man nått sina framgångar tack vare en stark defensiv. Det mesta talar för att man kommer att hålla nollan i den här matchen och göra det som krävs framåt för att vinna. Det är så det brukar se ut och Kazakstan är inget lag man kan gå ut och bara lattja mot.

Sammantaget gör detta att jag finner bäst spelvärde i att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen. Det spelas till 1.87 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 13 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: