11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips Frankrike – Ukraina 24/3: Tuff nöt

Ukraina gäller som underdog, men kan skrälla borta mot Frankrike i kommande VM-kval. Vi rekar med odds den 24 mars 2021.

Det finns många matcher på VM-kvalets första kväll som inte känns det minsta spännande på förhand och som inte ens i den bästa av världar kan bjuda på en skräll. Men det finns trots allt ett par matcher som sticker ut lite spänningsmässigt.

Frankrike är regerande världsmästare och går såklart in i kvalprocessen som stora favoriter i sin grupp. Det vore ett monumentalt misslyckande om man inte vann sin kvalgrupp och tog en direktplats till VM 2022.

Men å andra sidan finns det ett par motståndare som kan vålla problem för Frankrike och det är faktiskt inte en grupp med slagpåsar på samma sätt som i andra grupper. Det gör att det förväntas och krävs av Frankrike att vara på hugget från första stund och första match.

Det Ukraina som väntar, visserligen på hemmaplan, i den första matchen är inget lag som man kan passera hur enkelt som helst. Det är inte ett lag som lägger sig ner och dör på förhand. Det är ett lag och ett landslag som är på gång, som andas framtidstro, och som har Andrey Shevshenko vid sitt roder. Det ska man inte underskatta.

Som om det inte vore nog ska man också möta Finland, alltid krångliga Finland, och Bosnien-Hercegovina i den här gruppen. Det är alltså allt annat än en drömlottning för fransoserna. Den enda matchen man ska kunna vinna i sömnen är väl den mot Kazakhstan.

Frankrike vill sätta tonen

Det som däremot talra för Frankrike inför matchen mot Ukraina är att man på hemmaplan har fyra raka vinster mot Ukraina i alla sammanhang. Det är sällan som ukrainarna har det i sig att ta poäng på fransk mark alltså.

Å andra isdan vann Ukraina hemma mot Frankrike så sent som 2013, då i kvalet till VM 2014. Det är alltså ett lag som visat att man kan skrälla mot Frankrike förr.

Frankrike såg som bekant starka ut i UEFA Nations League, där man vann fem av sex matcher och kryssade den sjätte. Inte minst vann man ganska bekvämt mot det svenska landslaget två gånger om.

Ukraina åkte på däng gång på gång i en tuff grupp, men vann också hemma mot Spanien. Det är uppenbart att det är ett lag som har det i sig att skrälla då och då.

Frankrike -1,5 hörnor spelas till 1,63 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 hörnor
Odds: 1,63
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20.45, onsdag 24 mars 2021
TV: 
Stream: