11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips Frankrike – Wales 2/6: Inte full styrka

Frankrike laddar upp inför EM 2021 med att möta Wales onsdagen den 2 juni 2021, men formerar inte sitt starkaste lag.

Frankrike - Wales

till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ett par matcher per nation ska spelas inför det kommande EM-slutspelet och för de allra flest länderna innebär det två träningslandskamper för att vässa på saker inför att det är skarpt läge.

Men i ett sånt här skede är det också uppenbart att man inte formerar sitt bästa lag i alla matcher – om det finns några som helst tveksamheter eller skadeproblem. Med två veckor kvar, eller inte ens det, ska man inte ta några risker.

Frankrike går in som huvudfavoriterna till att vinna EM-guld och ser man till truppen vore det överraskande om man inte såg laget som favoriter.

Men mot Wales i den första vänskapsmatchen inför EM-slutspelet har man inte riktigt sin starkaste startelva redo, med spelare som N’Golo Kanté som inte kan spela redan nu då han spelade final i Champions League i lördags. Vi kan väl anta att han firade en del också efteråt.

Annars bör man nämna att Paul Pogba spelade final i Europa League så sent som förra veckan och att han därmed också anslöt lite senare till samlingen.

Däremot är det en ruggig offensiv som formeras i Frankrike, med Karim Benzema tillbaka i truppen igen. Nu vill man förmodligen formera sin starkaste offensiv för att få fart på den delen av spelet.

Wales räcker inte till

Wales har valt att ladda upp inför EM 2021 med att spela först mot de regerande världsmästarna Frankrike, för att sedan spela mot Albanien till helgen. Vi får väl anta att förhoppningen är att köra över Albanien för att verkligen få en riktigt bra skjuts in i gruppspelet.

Där öppnar man med nyckelmatcherna mot Schweiz och Turkiet, där man troligen måste vinna den ena för att ha chansen att gå vidare.

Som vanligt har man Gareth Bale som den stora stjärnan, men i övrigt är det lite tunnsått med starka offensiva talanger. Daniel James tros kunna fylla en funktion och Aaron Ramsey likaså. Men den sistnämnda kan man aldrig räkna med rent fysiskt. Kanske vilas han här för att inte slitas inför EM-slutspelet?

Frankrike vinner mot noll spelas till 1,83 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner och håller nollan
Odds: 1,83
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:05, onsdag 2 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: