Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Georgien – Grekland 9/10: På uppgång

Georgien tar emot Grekland i en match med stor betydelse för svenskt vidkommande i detta VM-kval. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 18.00.

Grekland ställde till det för Sverige i jakten på en plats i VM i Qatar 2022. I och med 2-1-segern senast är man nu tre poäng efter i tabellen där både Sverige och Grekland har spelat fyra matcher.

Georgien är sist i gruppen och har bara tagit en poäng på fem spelade matcher. Men den poängen tog man mot just Grekland när lagen möttes i Thessaloniki i slutet av mars i en match som slutade 1-1.

Nu kommer man emellertid från fyra raka förluster varav två träningsmatcher och två VM-kvalmatcher. Den senaste samlingen föll man hemma mot Kosovo med 1-0 samt mot Spanien med 4-0 borta. Därefter spelade man också en träningsmatch mot Bulgarien där man fick stryk med 4-1.

Grekland inledde VM-kvalet starkt då man spelade 1-1 borta mot Spanien i den första matchen. Därefter kryssade man alltså även mot Georgien och vid den senaste samlingen även mot Kosovo.

Matchen mot Sverige senaste blev därmed något av en måstematch och där tog man verkligen chansen. Nu är man i allra högsta grad med i racet om en topplacering i gruppen.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel bortalaget

Grekland går in i den här matchen som favoriter hos spelbolagen men man är inga storfavoriter.

Georgien har bara tagit en poäng och någon realistisk chans att nå VM finns förstås inte. Samtidigt har man gjort det bra mot både Sverige, Grekland och Spanien i de matcher som spelades i våras. Mot Sverige borta och Spanien hemma föll man bara med uddamålet och mot Grekland tog man alltså poäng på bortaplan.

Vid den senaste landslagssamlingen gick man ner i prestation och frågan är nu om man lyckas kraftansamla till den här matchen.

Om Georgiens kurva pekar nedåt finns det anledning att tro det motsatta om Grekland. De kommer nu med vind i seglen efter en stark insats mot Sverige senast och man lär vara rejält fokuserade på att se till att vinna mot Georgien den här gången.

Sverige var inte bra i den matchen, men Johannes van’t Ships Grekland har kvaliteter och här fick man verkligen utdelning på sitt mer framåtlutade spelsätt. Man vann den matchen rättvist och kan man komma upp i samma nivå mot Georgien är detta en match man bör vinna.

Georgien har levt på en riskminimerande defensiv, ett välorganiserat försvarsspel. Offensivt har man dock inte kunnat hota speciellt ofta. På hemmaplan och utan någon egentlig chans till avancemang tror jag man kommer att våga lite mer – och det tror jag kan straffa sig.

Dessvärre för Sveriges del tror jag att Grekland har goda chanser att vinna den här matchen. Mitt spel blir en rak tvåa, att Grekland vinner till fina 2.36 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Grekland vinner
Odds: 2.36
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: