15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips Gibraltar – Norge 24/3: Islossning

Erling Braut Haaland har fortfarande inte fått det att explodera i landslaget. Men borta mot Gibraltar borde han lyckas den 24 mars 2021.

Norge har det stora misslyckandet i EM-kvalet bakom sig och riktar nu in sig på att nå VM 2022 i Qatar med den fantastiska generation fotbollsspelare som man har att tillgå. Det är en väldigt stark generation som nu ska försöka ta Norge till ett efterlängtat mästerskap.

Med spelare som Martin Ödegaard, Joshua King, Erling Braut Haaland och Jens Petter Hauge kommer man att vara bra i många år framöver. Då har vi inte ens nämnt Sander Berge som har en tung och skadefylld säsong bakom sig i Premier League.

Men efter misslyckandet i EM-kvalet finns det nu ingen tid att spilla och för norsk del finns det inte heller utrymme för en dålig start i VM-kvalet.

På pappret ska man bara köra över Gibraltar. Den lilla ö-nationen hör egentligen inte hemma i VM-kvalen, vilket tio raka förluster i dessa sammanhang tydligt visar. I sina fyra senaste kvalmatcher har man också släppt in minst fyra mål.

Enligt rapporter kan det norska landslaget vila ett par nyckelspelare här, men det råder ingen tvekan om att truppen man sätter på banan är bra nog för att vinna enkelt. Turkiet väntar i nästa omgång och det blir som bekant en tyngre värdemätare.

Show nu Haaland?

Efter att inte riktigt fått det att lossna på samma enorma nivå som i klubblaget är pressen nu stor på Erling Braut Haaland att göra kaos även för landslaget. Det förväntar jag mig också att han gör direkt mot Gibraltar. Det är en så pass mångsidig spelare att han kommer att hitta sätt att göra mål här.

Norge kommer från ett mindre lyckat UEFA Nations League där man uppenbart inte kunde skrapa ihop nog med motivation.

Å andra sidan möter man ett Gibraltar som trots att man spelar i den sämsta divisionen inte heller gjorde några bra resultat, även om man faktiskt bortaslog Liechenstein med 1-0. Det var en efterlängtad vinst för det här landslaget.

Norge -3,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norge -3,5
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, onsdag 24 mars 2021
TV: 
Stream: