12 november 2017 EttKryssTvå

Speltips Grekland – Georgien 31/3: Mardrömsinledning

Georgien spelar borta mot Grekland i sin tredje tuffa VM-kvalmatch i mars månad. Vi rekar med odds onsdagen den 31 mars 2021.

Nog är det otroligt att Georgien inte bara har hamnat i en tuff grupp med lag som Grekland, Sverige och Spanien, utan att man också lottas att inleda hela VM-kvalet med matcher mot dessa tre lag. Dessa lag som är klart bäst i gruppen och som man bevisligen ska ha det svårast mot.

I mötena med Kosovo borde ett lag som Georgien kunna göra ganska starka resultat, det är min fasta övertygelse. Inte minst mot bakgrund av hur man har agerat under samlingen hittills.

Mot Sverige var Georgien väldigt nära att ta poäng, men då räddades det svenska landslaget av att Kristoffer Norfeldt stod för en stark insats och räddning i slutskedet. Det gjorde att man kunde bevaka sin 1-0-ledning hela vägen in i mål. Surt för Georgien.

I matchen därpå skulle man spela hemma mot spela hemma mot Spanien och det kändes som en på förhand extremt svår historia, men tack vare en stark organisation ställde man till det för spanjorerna. Om det inte vore för ett sent spanskt mål på stopptid hade Georgien fått med sig poäng.

Det här innebär att Georgien plötsligt står på noll poäng – men lika gärna hade kunnat ha två. Faktum är att man nog varit förtjänta av att plocka minst två poäng hittills med tanke på insatserna.

Men kanske är det dags att man tar poäng mot Grekland?

Grekland har press på sig

Nu kan vi bara försöka sätta oss in i den situation som Grekland befinner sig i. Efter att ha spelat en enda match, borta mot Spanien där man tog med sig en poäng trots ett enormt nederlag avseende bollinnehavet, stod man över i den senaste omgången.

Detta gör att man har en poäng, och hela fem poäng upp till Sverige. Det vore kanske konstigt om det inte gav en viss stresskänsla i det här läget.

Som om det inte vore nog med det har man fått se Georgien göra extremt starka insatser mot såväl Sverige som Spanien. Det skulle ju vara gruppens kanske svagaste lag. Hur ska man nu kunna ta en enkel trepoängare här?

I mina ögon är det inte vad man ska förvänta sig, även om Georgien har 19 raka matcher utan vinst i VM-kvalsammanhang.

Georgien +1 (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos CampoBet.

Men den som vill skruva upp oddset kan gå på X2 eller rent av X eller 2 för ännu högre odds. Nog vore det dumt att inte se Georgiens skrällchanser som relativt goda på förhand.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Georgien +1 (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 31 mars 2021
TV: 
Stream: