Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Israel – Färöarna 15/11: Vass offensiv

Israel kan som bäst bli trea gruppen när man tar emot Färöarna i den sista matchen av detta VM-kval. Matchen spelas måndagen den 15 november 2021 med avspark kl 20.45.

Israel hade chans att knipa andraplatsen inför den här landslagssamlingen men de möjligheterna grusades i fredags. Skottland vann sin match och Israel förlorade och avståndet är nu sju poäng mellan lagen. Israel står på samma poäng som Österrike när man tar emot nästjumbon Färöarna.

Israel har blandat och gett i det här VM-kvalet men totalt har man ändå varit en frisk fläkt. Framförallt i bemärkelsen att man gjort många mål framåt och varit inblandade i flertalet underhållande matcher.

Målrikt blev det även i fredags då man föll med 4-2 borta mot Österrike. Skottland hade då spelat sin match med tidig starttid och då skottarna vann sin match hade varken Israel eller Österrike någon chans på andraplatsen när deras match startade.

Israel inledde den här hösten med att besegra Färöarna med 4-0 på bortaplan. Därefter slog man Österrike på hemmaplan med 5-2 och läget såg då ljust ut inför fortsättningen. De segrarna följdes dock upp av förluster mot både Danmark och Skottland. Skottarna vann då med 3-2 efter ett avgörande mål på tilläggstid vilket nu, med facit i hand, kom att bli spiken i kistan för Israel.

Håkan Ericsson har, med sina mått mätt, svarat för ett väldigt starkt VM-kval. De har vunnit sin första VM-kvalmatch någonsin då man slog Moldavien med 2-1 hemma. Därtill har man spelat jämnt med nästan alla lag.

I fredags blev man det första och hittills enda laget i den här gruppen som gjort mål på Danmark. I den 89:e minuten gjorde Klämint Olsen reduceringsmålet till 2-1 i en match som danskarna till slut vann med 3-1.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmadominans

Håkan Ericsson har gjort ett fantastiskt jobb med det färöiska landslaget. Under hans ledning har man blivit betydligt bättre organiserade än tidigare och det räcker inte längre att ställa ut skorna för att vinna mot Färöarna. De har ställt till det mot Danmark i bägge mötena och under hösten har man även ”bara” förlorat med 1-0 mot Skottland och med 2-0 mot Österrike på hemmaplan.

Man har inte förlorat med större marginal än vad man gjorde mot Israel senast då det slutade 4-0. Man förlorade även mot Skottland borta med samma siffror och på bortaplan har man generellt haft det klart tuffare.

Israel är förstås stora favoriter inför det här mötet. En rak etta ger endast omkring 1.23 gånger insatsen.

När inget längre finns att spela för för Israels del blir frågan vilket lag som är mest motiverade här. Färöarna lyckades göra mål mot Danmark senast och Israels defensiv har inte övertygat. Det vore därför inte helt otänkbart att Färöarna kan komma att peta in en boll i den här matchen. Att Färöarna gör mål ges till ett odds omkring hela 2.35 och det spelet lockar en del.

Samtidigt har Israel också en ytterst potent offensiv och man lär komma att dominera den här matchbilden stort. Mitt spel blir därför Israel -1.5 (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Israel -1.5 (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 15 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: