6 oktober 2016 Italien Spanien

Speltips Italien – Spanien 6/10: Nations League är tillbaka!

UEFA Nations League är tillbaka när Spanien och Italien gör upp i det som är en het slutspelsmatch. Rasim Reiz rekar den 6 oktober 2021.

Återigen dags för Nations League och visst är det svårt att ta på den knappt obefintliga spänningen som infaller sig när det är dags för semifinal från en turnering vi alla hade glömt.

Det var inte så länge sedan lagen möttes och då stod ju mer på spel när Italien slog ut Spanien i sommarens EM.

Italien som inte förlorat en landskamp sen 2018 mot Portugal i just Nations League är ju i landslag som verkligen hittat rätt och den nya generationen har slussats in fint. I VM-kvalet så toppar man gruppen på 14 poäng och allt går planenligt för Italien.

Spelmässigt har man kanske gått ner sig lite efter EM men när det gäller matcher med betydelse och när motståndet heter Spanien framförallt så är Italien alltid att räkna med. Man kommer till den här matchen med ett starkt lag, Verratti-Jorginho på mittfältet och Italiens nya stora stjärna längre fram, Federico Chiesa som visat att han är att räkna med på den absolut högsta nivån. Man saknar Ciro Immobile till den här matchen men tror ej det ska vara något problem då det finns fullgoda ersättare.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Var har vi egentligen Spanien?

Spanien kommer ifrån en rejäl chock mot Sverige i VM-kvalet för någon månad sedan men har följt upp det med segrar mot Kosovo & Georgien. Till den här matchen så kommer man utan en hel del spelare som är skadade. Jordi Alba, Pedri, Morata, Gerard Moreno, Dani Olmo, Diego Llorente och detta är ju spelare som gjorde grunden i Spaniens EM-lag i sommar och visst kommer det märkas av.

Spanien har såklart ett riktigt bra landslag även utan dessa spelare men framåt så har man haft problem, man saknar den där självklara världstjärna, Raul, David Villa m.fl. som har huserat på den positionen tidigare. Det här blir ingen lätt uppgift på bortaplan för ett skadeskjutet Spanien.

Jag tror vi får se en matchbild som många gånger tidigare där Spanien trillar boll och skapar inte allt för mycket och det tror jag då Italiens försvar är ett av Europas bästa om inte det bästa. Med Chiesa och Insigne där fram så kan det gå undan i omställning spelet mot ett offensivt Spanien som är sårbara där.

Kikar vi på spelmarknaden så ser vi att Italien är favoriter och det ska man vara också och oddsen ligger över två gånger pengarna vilket jag tycker är riktigt bra för att kunna lägga en slant på.

Kvällens spel blir därför rak seger på Italien till 2.31 hos Betsson!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien vinner
Odds: 2.31
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, onsdag 6 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: