8 september 2019 Finland Italien Speltips

Speltips Italien – Tjeckien 4/6: Spännade uppladdning

EM 2021 står för dörren, med heta träningslandskamper för lagen för att vässa formen inför mästerskapet. Italien möter nu Tjeckien.

Senast som Italien och Tjeckien spelade mot varandra i landslagssammanhang var så tidigt som 2013, när man spelade mot varandra i VM-kvalet och Italien vann på hemmaplan, medan mötet i Prag slutade 0-0.

Faktum är att man spelat väldigt få matcher mot varandra på senare år och att det därmed är ett lite udda möte som nu väntar fredagen den 4 juni 2021.

Å andra sidan är det här ett fint sätt för båda lagen att ladda upp inför vad som komma skall i sommar. Då är båda landslagen klara för EM 2021. Italien har hamnat i en tuff grupp med Turkiet, Schweiz och Wales, där man gärna är påkopplade från början för att gå vidare.

Tjeckien har inte heller en vidare bra lottning, med både Kroatien och England som en del av gruppen, samtidigt som Skottland väntar i den första matchen.

Det faktum att tjeckerna möter gruppens svagaste motstånd direkt gör att man behöver vara fullt påkopplade i den matchen. Annars kommer man att kunna hamna i trångmål tidigt.

Organisationen på topp

Att det pågår en generationsväxling i det italienska landslaget råder det ingen tvekan om, men det har än så länge visat sig vara ganska lyckat. Dels är Italien klara för EM-slutspelet och efter det missade VM-slutspelet var det en otrolig lättnad.

Italien har också öppnat VM-kvalet med tre väntade vinster, alla med hållen nolla. Det är precis den typen av insatser som Italien behöver för att bygga självförtroende.

Tjeckien då? Jo, man har trots en tuff grupp gjort ett ok resultat i VM-kvalet, även om man föll borta mot Wales med 1-0 senast. Annars hade man 1-1 mot Belgien hemma och storvinst borta mot Estland med sig.

Det går inte att lita riktigt på det här landslaget och känslan är att det snarare blir Italien som sätter tonen här.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas därmed till 1,78 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, fredag 4 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: