6 juli 2018 Uruguay Frankrike Speltips

Speltips Kazakstan – Frankrike 28/3: Inget snack

De regerande världsmästarna Frankrike kommer hoppas på bättre resultat när de besöker Astana Arena i Kazakstan under söndagen.

Tidigare i veckan spelade Frankrike sin första match i VM-kvalet och till mångas förvåning så slutade det 1-1 mot Ukraina i en match där de var tungt favorittippade. De dominerade matchen och efter Antoine Griezmanns mycket vackra ledningsmål tidigt såg allt lovande ut. Därefter fick de dock inte någon utdelning på chanserna och Ukraina lyckades genom en snöplig deflektion i andra halvlek kvittera till 1-1 medan Hugo Lloris maktlöst såg den rulla in långsamt vid bortre stolpen.

Didier Deschamps var såklart inte nöjd med resultatet, men det är samtidigt verkligen ingenting att oroa sig över för fransk del. Den andra matchen som spelades i grupp D mellan Bosnien och Finland slutade oavgjort även den så det är ännu inget lag som stuckit iväg i tabellen. Med tanke på konkurrensen så bör Frankrike kunna ta förstaplatsen utan några större problem egentligen.

Inför söndagens match mot Kazakstan, det första mötet någonsin mellan dessa två länder, så lär vi får se lite rotation i Les Bleus jämfört med matchen mot Ukraina. Först och främst följer inte N’Golo Kante med på resan, istället har han återvänt till London på grund av skada. Även Paul Pogba är fortfarande ett osäkert kort, han kan mycket väl få speltid, men är nog inte redo för 90 minuter ännu.

Kazakstan är förväntad gruppjumbo

Att ta sig an de regerande mästarna i sin öppningsmatch är verkligen ingen drömstart på VM-kvalet. Kazakstan har haft horribla resultat under hela det föregående året och deras senaste vinst i en landskamp kom mot San Marino under hösten 2019. Under 2020 har man fått se sig besegrade av länder som Litauen, Vitryssland, Albanien och kom sist i sin Nations League grupp i C-divisionen.

Kort och gott är Kazakstan inget större hot mot Frankrike helt enkelt. De jagar sitt första VM-slutspel någonsin som självständig nation, men det krävs nog fler än ett mirakel för att de ska nå dit inför 2022. Kazakstan är den förväntade jumbon i gruppen och de bör vara nöjda med sin insats ifall de inte slutar sist med tanke på deras facit. Ukraina, Finland och Bosnien är alla bättre lag och striden om andraplatsen kommer att bli tuff.

Detta ska vara en vinst för Frankrike såklart, den stora frågan är bara med hur mycket och om det franska anfallet kan vara mer kliniska med avsluten än mot Ukraina. Med tanke på resultatet mot Ukraina så har Frankrike i alla fall något att bevisa här och lär inte göra om samma misstag att nöja sig med en enmålsledning då det straffade sig senast. Därför spelar vi på Frankrike med ett -1,5 asian handicap för 1.44 hos 888sport, vilket inte alls är dumma odds.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 asian
Odds: 1.44
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: