Speltips Kroatien Cypern

Speltips Kroatien – Cypern 27/3: Revanschlusta i VM-kvalet

Pressen ökar på Kroatien efter premiärförlusten i VM-kvalet och känner revanschlusta inför lördagsmötet mot Cypern – men vi känner oss inte övertygade om att proppen kommer åka ur.

Kampen om platserna till VM i Qatar 2022 har inletts och de inledande kvalmatcherna redan avverkats. För några av landslagen har det inneburit arbetsro – för andra att det redan nu är kniven mot strupen. För många av de medverkande nationerna väntar dessutom EM till sommaren, så det är onekligen mycket som händer inom landslagsfotbollens värld.

Kroatien fick inte alls till det i premiären och är därför pressade till ett positivt resultat – läs: vinst – här och nu. De åkte på en uddamålsförlust, där de också blev nollade, mot Slovenien och det höjer en viss oro inför fortsättningen. Framförallt innebär det en uppförsbacke till Ryssland, som i deras tur vann premiären.

Och Cypern, då? Det är förstås inget lag som ska fajtas om VM-platserna – men de är heller inte att betrakta som en av Europas minsta blåbärsnationer inom fotbollen. Premiären, som spelades hemma på GSP Stadium, slutade oavgjord – mållös – och det mot Slovakien. Ger mersmak?

Krampaktigt igen?

Cypern på hemma- kontra bortaplan är två vitt skilda saker. Låt oss understryka det först.

Men oavsett vad är det ett lag med, utifrån vad man ska kunna kräva med hänsyn till deras spelarmaterial, som är defensivt organiserat samt väloljat. Sällan de åker på överdrivna storförluster, nästan oavsett motstånd – och nu kommer de också från en hållen nolla mot Slovakien. Knappast fy skam.

Kroatien är såklart storfavoriter och lär av det mesta att döma plocka tre friska poäng, men vi tror att det kan dröja innan man får hål på motståndet och att det blir tajtare än vad spelbolagens samt deras oddssättare tror. Krampaktigt, precis som i premiären?

Under 3,5 mål – ett spel som sitter vid tre mål eller färre – tas till 1,67 x insatsen hos spelbolaget William Hill, som också bjuder på ett freebet på 100 kronor inför matchen.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: